Η σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!».

Η σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου  μίλησε για τα Χριστούγεννα, για την συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, το πρόβλημα υγείας που την έκανε να φοβηθεί αλλά και για την εκρηκτική σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα.

Οι δηλώσεις της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου

«Τα Χριστούγεννα είναι αγαπημένοι άνθρωποι, ωραίες γεύσεις και μυρωδιές. Λατρεύω τα χριστουγεννιάτικα τραπέζια».

Για την συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ανέφερε: «Είναι σαν το παλιό καλό κρασί, όσο περνάει ο καιρός είναι πιο ζεστά και πιο ωραία».

«Πάντα είμαι αισιόδοξη. Ακόμη και στα πιο δύσκολά μου, στα πολύ δύσκολά μου που κινδύνεψα κιόλας, πάντα ήμουν αισιόδοξη και κοιτούσα μπροστά. Ο Θεός με βοήθησε και ξεπέρασα τα προβλήματα», εξομολογείται αμέσως μετά η διάσημη μαγείρισσα, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Για το πρόβλημα υγείας της είπε: «Είχα ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας πριν από αρκετά χρόνια, που εκεί φοβήθηκα πάρα πολύ. Τη δύναμη σου τη δίνει το μέσα σου, πρέπει να τη βρεις αλλιώς δεν γίνεται. Αν σε πάρει από κάτω, τελείωσες. Και ήταν ένα θέμα υγείας που, αν πέσεις ψυχολογικά, επιδεινώνεται η κατάσταση. Οπότε θα έπρεπε ή να δω φως μπροστά μου ή να πέσω στα πατώματα και να χτυπιέμαι.

Βρήκα τη δύναμη μέσα μου, είπα: όχι, δεν θα το βάλω κάτω. Και τελείωσε, πέρασε» αποκάλυψε η γνωστή τηλεοπτική μαγείρισσα για πρώτη φορά.

«Είχα δίπλα μου φίλους που είναι αδέλφια. Μία φίλη μου ήρθε στο εξωτερικό μαζί μου για να μου συμπαρασταθεί σε εκείνη την πολύ δύσκολη στιγμή… τώρα λέω κάτι που δεν το ‘χω πει στη ζωή μου ποτέ, να ξέρεις. Δεν έχω μιλήσει για αυτό το πράγμα ποτέ και δεν θέλω να μιλήσω άλλο… Αλεξάνδρα μου, σ’ αγαπώ».

Αναφορικά με την Γιώργο Λιάγκα δήλωσε η σεφ, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είπε: «Εγώ αγαπώ τον Γιώργο Λιάγκα για τον χαρακτήρα του, είναι αληθινός».

Καταλήγοντας η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μίλησε για την συνεργασία της με τον όμιλο της «Alter Ego Media».

«Είναι μία συνεργασία εξαιρετική. Μου άρεσε τόσο πολύ η ιδέα να ανακαλύπτουμε και προβάλλουμε συνταγές από όλη την Ελλάδα. Με τον όμιλο ”Alter Ego Media’ προσπαθούμε να κάνουμε trend την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα».