Σε νέα σχέση, σε νέα επαγγελματικά βήματα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δεν έκρυψε, μιλώντας στο περιοδικό «In Style», ότι διανύει μια πολύ όμορφη φάση της ζωής της. Αφού απάντησε στο αν μπορεί να κάνει κάποιον ευτυχισμένο, η ερμηνεύτρια μίλησε για τον έρωτα και τη ζήλια.

Έχω ηρεμήσει λίγο

«Με έχεις πετύχει σε μία πολύ καλή φάση της ζωής μου. Είμαι καλά σε όλα τα επίπεδα. Έχω ηρεμήσει λίγο με τον εαυτό μου, είμαι πολύ καλά επαγγελματικά, νιώθω αισιόδοξη.

Παρότι είναι λίγο σκληρή η εποχή που ζούμε, για κάποιο λόγο στη δική μου ζωή, τα πράγματα έχουν έρθει καλύτερα από ό,τι τα ονειρεύτηκα. Και θα ήταν πολύ άδικο να μην το αναγνωρίζω και να μην το χαίρομαι. Περνάω πολύ καλά. Και εγώ όταν περνάω πολύ καλά και κάνω πράγματα τα οποία με ευχαριστούν, είμαι ευτυχισμένη» ανέφερε αρχικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Δεν ζηλεύω και δεν μπορώ και να δεχτώ τη ζήλια

Μπορείς να κάνεις έναν άντρα ευτυχισμένο Ελεωνόρα;

«Αυτή είναι πολύ παράξενη ερώτηση! Κοίταξε, προφανώς έχω κάποια στοιχεία. Είμαι δοτική, είμαι παρούσα. Νομίζω ότι μπορώ να κάνω τον άλλον ευτυχισμένο. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει και τις δυσκολίες του. Δεν θα μπορούσα να κάνω αυτό που κάνω αν δεν τις είχα, οπότε δεν ξέρω να σου το πω με σιγουριά. Έχω στοιχεία με τα οποία μπορεί κάποιος να είναι ευτυχισμένος. Τώρα στο απόλυτο, νομίζω ότι ευτυχία δεν έρχεται μόνο από το τι σου φέρνει ο άλλος αλλά και από το τι μπορείς εσύ να εισπράξεις.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Δεν ζηλεύω και δεν μπορώ και να δεχτώ τη ζήλια

Ο έρωτας είναι σημαντικός. Δεν ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που λένε ότι ο έρωτας είναι αρρώστια, γιατί δεν τον αντιμετωπίζω έτσι. Μου αρέσει ο έρωτας για τη χαρά που δίνει, γιατί σε κάνει να θέλεις να είσαι πιο όμορφος, πιο δημιουργικός, γιατί σε φτιάχνει, σου αλλάζει την όψη» σημείωση η τραγουδίστρια.

Ξαφνικά είναι σαν να ανθίζεις.

«Ναι, είναι. Και αυτό είναι πάρα πολύ χρήσιμο. Δεν παίρνω την άλλη εκδοχή του. Δεν έχω βλασφημήσει ποτέ δηλαδή τον έρωτα και δεν τον έχω εισπράξει σαν αρρώστια.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Δεν ζηλεύω και δεν μπορώ και να δεχτώ τη ζήλια

Απεχθάνομαι τη ζήλια. Δεν ζηλεύω, δεν θέλω να ζηλέψω και δεν μπορώ και να δεχτώ τη ζήλια. Μπορώ να την καταλάβω, αλλά θέλω να μιλήσω, να πω στον άλλον “φίλε μη ζηλεύεις γιατί δεν… τα ψωμιά μας είναι περιορισμένα”. Θεωρώ τη ζήλια πολύ αρρωστημένο συναίσθημα. Και δεν την έχω αλληλένδετη με τον έρωτα. Η ζήλια ανήκει σε ένα άλλο συναίσθημα, όχι στον έρωτα».