Το 2023 φεύγει σε λίγες ηµέρες και πίσω του αφήνει ηχηρούς χωρισµούς. ∆εν είναι λίγα τα ζευγάρια από τον χώρο της σόουπµιζ που αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόµους, παρά τα πολλά χρόνια κοινής συµβίωσης. Αρκετά διαζύγια µας ξάφνιασαν, αφού κανείς δεν περίµενε τη δυσάρεστη κατάληξη.

Λίγο πριν καλωσορίσουµε το νέο έτος, ας κάνουµε µία µικρή ανασκόπηση στους χωρισµούς της ελληνικής σόουµπιζ που µας απασχόλησαν τη χρονιά που φεύγει. Χωρισµός-«βόµβα» στην ελληνική σόουµπιζ ήταν αυτός που αποκάλυψε πριν από µερικές µέρες η «ONtime».

H Χρυσή Βαρδινογιάννη και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, έπειτα από πέντε χρόνια κοινής πορείας, δεν είναι πια µαζί, αν και οι σχέσεις τους παραµένουν άριστες.

Oσο αθόρυβος ήταν ο χωρισµός τους, το ίδιο αθόρυβη ήταν και η έναρξη της σχέσης του ζευγαριού το 2018, ενώ οι δηµόσιες εµφανίσεις τους ήταν σπάνιες αυτά τα πέντε χρόνια. Παρά τον χωρισµό τους, ωστόσο, η Χρυσή Βαρδινογιάννη ήταν από τους πρώτους που πήγαν να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «The Humans», την οποία σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης - κάτι που πιστοποιεί πως οι δυο τους έχουν χωρίσει πολύ φιλικά.

Υπενθυµίζεται ότι ο ηθοποιός έχει έναν γιο από τον γάµο του µε την Ερση Ξενάκη, ενώ η Χρυσή Βαρδινογιάννη δύο παιδιά από τον γάµο της µε τον Νίνο.
markoulakis


Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση πως η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος παίρνουν διαζύγιο, ύστερα από 14 χρόνια γάµου.

Φιλικό πρόσωπο του πρώην ζευγαριού µίλησε στην εκποµπή «Super Κατερίνα» στον Alpha και αποκάλυψε ότι βρίσκονται σε διάσταση τα τελευταία δύο χρόνια. Η παρουσιάστρια και ο γνωστός επιχειρηµατίας, σύµφωνα µε τα όσα ειπώθηκαν στην εκποµπή του Γιώργου Λιάγκα, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόµους.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στη Μύκονο και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, όµως δεν κράτησε για πάντα. Ενας κύκλος έκλεισε και τις επόµενες ηµέρες θα κλείσει και τυπικά, καθώς αναµένεται να υπογράψουν και το διαζύγιο. Εχουν ήδη, µάλιστα, τακτοποιήσει και τα πάντα αναφορικά µε τα περουσιακά τους. Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι, όταν είχε δώσει πέρυσι συνέντευξη στην εκποµπή η Κατερίνα Λάσπα, είχε πει ότι «µε τον Νεκτάριο είναι περίεργη η σχέση µας». Οι φήµες υπήρχαν από πέρυσι.

laspa


Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθαργιά αποφάσισαν να χωρίσουν έπειτα από εννέα µήνες γάµου και έχουν ήδη υποβάλει αιτήσεις διαζυγίου. Την είδηση µετέφερε η εκποµπή «Super Κατερίνα» αρχές Μαρτίου και, σύµφωνα µε σχετικό ρεπορτάζ, οι δυο τους χώρισαν συναινετικά.

«Ενας µεγάλος έρωτας, ένας γάµος που διήρκεσε µόλις εννέα µήνες, ούτε έναν χρόνο. Τα παιδιά που από κοινού µεγαλώνουν και το παιδάκι της Κρίστη αποφάσισαν ότι πλέον δεν θα συνεχίσουν να ζουν µαζί», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Μάιο του 2022 στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν από την αναχώρησή τους για το «Asia Express».

Ο γνωστός tatoo artist και η ψυχολόγος επισηµοποίησαν τη σχέση τους µε πολιτικό γάµο, ο οποίος πραγµατοποιήθηκε στο δηµαρχείο της πόλης. Κουµπάρος του ζευγαριού ήταν ο καλός φίλος του Γιώργου Μαυρίδη, Γιώργος Κατσινόπουλος.

mavridis


Τίτλοι τέλους έπεσαν στον γάµο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη µε τον δικηγόρο Σπύρο ∆ηµητρίου, έπειτα από περίπου δυόµισι χρόνια.Το ζευγάρι κατέθεσε επίσηµα αίτηση διαζυγίου, ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα «βελούδινο» διαζύγιο για το πρώην ζευγάρι. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια έχει προχωρήσει τη ζωή της, αφού έχει σχέση µε τον Νίκο Συρίγο.

zouganeli

∆ΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Υστερα από δέκα χρόνια χώρισαν η Ζέτα ∆ούκα και ο Μιχάλης Χατζαντωνάς, όπως αποκάλυψε η «ONtime» τον περασµένο Ιούλιο. Μαζί έχουν αποκτήσει µια κόρη, τη Θάλεια, ενώ, σύµφωνα µε το δηµοσίευµα, το γυαλί άρχισε να ραγίζει την περασµένη άνοιξη, όταν το ζευγάρι προσπάθησε να ξεπεράσει τα προβλήµατα, αλλά χωρίς επιτυχία. Ο χωρισµός ήταν τελικά η λύση, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει αν είναι οριστικός. Οι δυο τους πλέον έχουν τυπικές σχέσεις, ενώ πάνω από όλα είναι η κόρη τους, που ήρθε στον κόσµο το 2016 και είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.


douka


Λίγο πριν φέρει στον κόσµο το πρώτο της παιδί και έπειτα από σχέση που κράτησε 14 ολόκληρα χρόνια, η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Λευτέρης Χαρίτος έδωσαν τέλος στον δεσµό τους. Αν και η είδηση έγινε γνωστή τον περασµένο Μάρτιο, οι φήµες τούς θέλουν χωρισµένους από τον Ιανουάριο του 2023. Οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, ενώ συνεργάζονται και στη «Μάγισσα» του ΑΝΤ1, όπου εκείνη παίζει και ο πρώην της σκηνοθετεί.
xaritos_2


Ενα από τα ωραιότερα και αγαπηµένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, η Ευγενία Σαµαρά και ο Γιάννης Ποιµενίδης, αποφάσισαν να λήξουν τη σχέση τους. Μάλιστα, το ζευγάρι των ηθοποιών συγκατοικούσε στο κέντρο της Αθήνας. Οπως έγινε γνωστό τον Απρίλιο, η Ευγενία Σαµαρά και ο Γιάννης Ποιµενίδης, έπειτα από οκτώ χρόνια σχέσης, χώρισαν.
samara

«ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ»


Ο Αλέξανδρος Μπουρδούµης και η Λένα ∆ροσάκη αποφάσισαν, ύστερα από τρία χρόνια γάµου και ένα παιδί, να βάλουν τέλος στη σχέση τους, όπως αποκάλυψε το «Πρωινό µας» τον περασµένο Απρίλιο. Στην ίδια εκποµπή, η Λένα ∆ροσάκη προχώρησε στις πρώτες της δηλώσεις µετά την είδηση του διαζυγίου. «Υπάρχει ένα παιδί κι αυτό είναι η προτεραιότητά µου. Είναι σε µια τρυφερή ηλικία, που πρέπει να σεβαστούµε. Γι’ αυτό και δεν επιθυµώ να προχωρήσω σε περαιτέρω σχόλια», δήλωσε.

mpourdoumis

Η Χριστίνα Χειλά-Φαµέλη και ο Θανάσης Τότσικας αποφάσισαν φέτος να χωρίσουν, έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης. Η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης συγκατοικούσαν και κρατούσαν την προσωπική τους ζωή µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας. Το ειδύλλιο της Χριστίνας Χειλά-Φαµέλη µε τον Θανάση Τότσικα ξεκίνησε όταν εκείνη υποδυόταν τη Θεοδοσία στις «Αγριες µέλισσες». Λίγο αργότερα οι δυο τους συνεργάστηκαν στο σίριαλ «Σιωπηλός δρόµος», στο οποίο εκείνη έπαιζε και εκείνος είχε αναλάβει το µοντάζ.

xila_2


Τέλος στη σχέση τους φαίνεται να έχουν δώσει η Θεοφανία Παπαθωµά και ο Γρηγόρης Πετράκος, ύστερα από 10 χρόνια, σύµφωνα µε πληροφορίες που είδαν το φως της δηµοσιότητας στις αρχές Οκτωβρίου. Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής δεν είναι πλέον µαζί και πήραν αυτή την απόφαση κυρίως λόγω ιδεολογικών διαφορών. Πηγές από το στενό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού αναφέρουν, κατά τις ίδιες
πληροφορίες, πως έχουν θέσει ήδη σε απόλυτη προτεραιότητα τις δύο κόρες τους, την 8χρονη Αγάπη και την 6χρονη Αθηνά.

papathoma_2


*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά το Σάββατο 16/12