Μια σπάνια συνέντευξη έδωσε η Χάρις Αλεξίου στη Δώρα Αναγνωστόπουλου και το «Mega Stories». Η σπουδαία ερμηνεύτρια, θυμήθηκε, μεταξύ άλλων και τη στιγμή που ο γιατρός της, ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο.

Απόσπασμα από τη συζήτηση των δύο γυναικών προβλήθηκε στο «MEGA Καλημέρα». Σε αυτό, η Χάρις Αλεξίου ακούγεται να μιλά για τη διαδρομή της από τη Θήβα στην Αθήνα κι αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες.

Δείτε ακόμη: Όλα όσα είπε η Δώρα Αναγνωστοπούλου για την συνέντευξη στην Χάρις Αλεξίου (Βίντεο)

Είναι σαν να μην υπάρχουμε χωρίς το παρελθόν μας

«Είναι σαν να μην υπάρχουμε χωρίς το παρελθόν μας αλλά τι να πετάξω; Αυτό που με έχει σχηματίσει; Αυτό που είμαι είναι γιατί υπάρχει το παρελθόν, ο τρόπος που μεγάλωσα, υπάρχουν τα βιώματά μου, η σχέση μου με τη μάνα μου, η έλλειψη του πατέρα μου, το ότι μπήκα στη ζωή από πολύ μικρή και έπρεπε να φροντίσω τον εαυτό μου και τους άλλους» ακούγεται να λέει η Χάρις Αλεξίου στη συνέντευξη που θα προβληθεί απόψε, στις 00:10.


Αυτό με έκανε να μην μασάω

Συνέχισε, λέγοντας: «Αυτό με έκανε –για να το πω λαϊκά- να μην μασάω. Κι αυτό έχω να πω σαν μήνυμα. Ότι στη ζωή, αγωνίζεσαι μέχρι το τέλος και έτσι πρέπει. Αλλιώς έχεις πνιγεί, έχεις χαθεί, έχεις πεθάνει κι εγώ δεν ήθελα να πεθάνω. Ακόμα κι όταν διαγνώστηκε ο καρκίνος μου, είπα “τι είναι αυτό τώρα;”» ανέφερε κλείνοντας η Χάρις Αλεξίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: