Ξαφνιάστηκε ο γνωστός ηθοποιός Ιάκωβος Μυλωνάς όταν ανακάλυψε ότι μια γυμνή φωτογραφία του, την οποία είχε βγάλει πριν από χρόνια ς έχει αναρτηθεί σε site στο internet. Σύμφωνα με τον ηθοποιό Ιάκωβο Μυλωνά, η φωτογραφία αυτή είναι αυθεντική ωστόσο υπεκλάπη από  τον ίδιο, άγνωστο πως, και ξαφνικά βρέθηκε αναρτημένη σε site γνωριμιών για gay.

 «Η φωτογραφία τραβήχτηκε από μια κοπέλα που ήμασταν μαζί, είναι ηθοποιός – φωτογράφος. Ήταν για προσωπική χρήση. Δεν αναρτήθηκε από την κοπέλα, χάκαραν το λάπτοπ της κοπέλας και έτσι μάλλον διέρρευσε η φωτογραφία», είπε ο Ιάκωβος Μυλωνάς μιλώντας σήμερα (20.12.2023) στην εκπομπή Πρωινό.

 «Όταν μου έστειλαν το λινκ έμεινα άναυδος. Είμαι τελείως γυμνός στη φωτογραφία. Όταν βγαίνει κάτι στο διαδίκτυο μετά δεν μπορείς να το σταματήσεις με τίποτα.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να στείλουμε στην ιστοσελίδα να κατεβάσει την φωτογραφία.

Είναι και σε ένα site διαφορετικού σεξουαλικού προσανατολισμού και αυτό καταστρέφει τη δική μου υπόληψη», είπε ο Ιάκωβος Μυλωνάς.

 «Αν ήταν σε straight site δεν θα με πείραζε τόσο πολύ. Χρησιμοποιείται για κάτι που δεν μου αρέσει» συμπλήρωσε επίσης ο Ιάκωβος Μυλωνάς.