Η Τζο Κουτσοκώστα, μετά την παραίτησή της από το «I Love Σου Κου» που παρουσιάζει η Μπέττυ Μαγγίρα, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσου» και εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, αποκαλύπτοντας παράλληλα τη σχέση της με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Έφυγα γιατί ένιωσα ότι δε μπορώ να ταιριάξω

«Δε συνέβη κάτι συγκεκριμένο που προκάλεσε την παραίτησή μου από την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα. Απλά ένιωσα ότι δε μπορώ να ταιριάξω με την υπόλοιπη ομάδα, ότι η ομάδα κάπως προχωράει μπροστά, εγώ κάπως μένω πίσω. Ένιωσα ότι δε μπορώ να συμβάλω κάπως στο σωστό αποτέλεσμα. Δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου και αποφάσισα να παραιτηθώ» ανέφερε αρχικά η δημοσιογράφος.

Δεν έχω μάθει να κουτσομπολεύω τους άλλους

Το κομμάτι του gossip με δυσκόλεψε πολύ, αλλά, ας μη γελιόμαστε, ήξερα τι πάω να κάνω και τι ρόλος μου έχει ανατεθεί. Απλά επειδή δεν έχω μάθει να κριτικάρω και να κουτσομπολεύω τους άλλους, δε μπορούσα να το κάνω, δε μου έβγαινε αυθόρμητα, όπως βλέπω να βγαίνει σε πάρα πολύ κόσμο» δήλωσε η Τζο Κουτσοκώστα.


Εγώ ανακοίνωσα την αποχώρησή μου

«Δεν το υποτιμάω, αλλά είναι κάτι που δε μπορώ να κάνω εγώ. Εγώ ανακοίνωσα στην υπόλοιπη ομάδα την αποχώρησή μου την Τετάρτη. Όταν είχε βγει το πρώτο ρεπορτάζ ότι θα υπάρξουν αλλαγές στην εκπομπή με τη νέα χρονιά, είχα ρωτήσει, και μου είχαν πει ότι δεν έχουν κάποιο νέο…

Δεν πάω στη δουλειά για να κάνω φίλους

Η σχέση μου είναι καλή με όλους. Επαγγελματικά πάντα. Δεν πάω στη δουλειά για να κάνω φίλους, αλλά καλή σχέση έχω με όλους» πρόσθεσε η Τζο Κουτσοκώστα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: