Με την απόφαση την Τζο Κουτσοκώστα να παραιτηθεί από την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, «I Love Σουκου» ασχολήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 22/12/2023 στο «Happy Day».

Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρακολουθώντας τις δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες η Τζο Κουτσοκώστα, θέλησε να εκφράσει τη δική της άποψη για τα όσα άκουσε από τη νεαρή δημοσιογράφο.

Mην απαξιώνεις το περιεχόμενο εκπομπών

«Με συμπάθεια θέλω να πω κάτι στη Τζο Κουτσοκώστα, από την εμπειρία μου αυτών των ετών. Όταν είσαι σε μια συνεργασία, καλή ή κακή, τα συζητάς δια ζώσης και στις δηλώσεις σου στις κάμερες, καλό είναι να μην απαξιώνεις συνολικά το περιεχόμενο εκπομπών, στις οποίες επί της ουσίας ονειρεύεσαι να είσαι» ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Τζο μπορεί να ήταν και θύμα, τελικά έγινε θύτης

Η Τζο, ίσως από την επιθυμίας της να δικαιολογήσει κάποιες καταστάσεις, γιατί μπορεί να ήταν και θύμα, τελικά έγινε θύτης. Το να απαξιώνεις συνολικά και να λες "εγώ στο σπίτι μου δεν έμαθα να κουτσομπολεύω και έχω άλλο αξιακό κώδικα"… Λες, "δε μου ταίριαξε, δε ταίριαξα, δεν είχαμε χημεία, καλές γιορτές"» σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: