Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» έδωσε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Η συμβουλή του Περικλή Κονδυλάτου για το φετινό ρεβεγιόν είναι τα λαμπερά κοσμήματα, καθώς στις γιορτές καλούμαστε να είμαστε λαμπεροί, χαρούμενοι και εντυπωσιακοί.

Χριστούγεννα με γλυκόπικρες μνήμες

«Από τα Χριστούγεννα έχω γλυκόπικρες μνήμες, υπήρχαν προστριβές μεταξύ των γονιών μου. Το αγαπημένο μου ρεβεγιόν ήταν όταν ένιωσα για πρώτη φορά μέσα στην οικογένεια μου θαλπωρή και ασφάλεια», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Το πιο ωραίο δώρο που έχει δεχτεί

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων αποκάλυψε ποιο ήταν το πιο ωραίο δώρο που έχει δεχτεί.

«Το πιο ωραίο δώρο μου το έκανε ο Βασίλης Ζούλιας και είναι ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα. Δεν τα φοράω, γιατί δεν θέλω να τα χάσω. Το πιο ωραίο δώρο που έχω κάνει στον Βασίλη Ζούλια είναι μία κάρτα από χρυσό με πολύτιμες πέτρες».

Έχω κακή σχέση με τα εσώρουχα

«Είμαι υποχόνδριος, δεν μπορώ να φορέσω πολύ ώρα ένα ρούχο, γι’ αυτό φοράω λίγα ρούχα. Δεν φοράω εσώρουχα, δεν είναι κακό. Δεν θα τηρήσω το έθιμο με τα κόκκινα εσώρουχα, δεν το τηρώ όλο τον χρόνο», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Δεν έχω εσώρουχα στην ντουλάπα μου. Όταν ήμουν στο Survivor δεν έπαιρνα τα εσώρουχα που μου έδινε η παραγωγή, γιατί δεν τα χρειαζόμουν».

Τα πιο ερωτικά του Χριστούγεννα

Όσο για τα πιο ερωτικά του Χριστούγεννα, αυτά ήταν όταν έκανε για πρώτη φορά one night stand, αποκάλυψε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: