Στην εκπομπή, «Mega Καλημέρα» αναφέρθηκαν στα σχόλια που έγιναν μετά τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου για τις γυναίκες με παραπάνω κιλά.

Μάλιστα, η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε από τον αέρα της εκπομπής της για τις καταδικαστέες δηλώσεις που αργότερα ζήτησε συγνώμη ο Περικλής Κονδυλάτος.

Δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα

«Δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα, το μόνο που έχουν να προσφέρουν είναι να γίνονται κάποιοι στα μάτια του κόσμου πιο αρεστοί γιατί κουνούν το δάκτυλο, διδάσκουν την κοινωνία πως θα έπρεπε να είναι τα πράγματα. Ενώ στην ουσία ούτε οι ίδιοι υποστηρίζουν αυτή τη στάση. Εγώ το θεωρώ παντελώς υποκριτικό. Είμαι υπέρ της άποψης ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει ό,τι γουστάρει, το θέμα είναι ότι αυτός που στοχεύουν τα σχόλια δεν θα έπρεπε να επηρεάζεται και δεν θα έπρεπε να το παίρνει μέσα του. Αυτή είναι η λύση».

Δείτε ακόμη: Κονδυλάτος -Ζήτησε συγγνώμη μετά τα όσα είπε για τις υπέρβαρες - Έδειξε φωτογραφία του όταν ήταν παχύς (Βίντεο)

Ο καθένας πρέπει να δουλεύει για τον εαυτό του

«Ο καθένας πρέπει να δουλεύει για τον εαυτό του έτσι ώστε αυτοί που δέχονται τα σχόλια να μην επηρεάζονται και αυτοί που τα κάνουν να σταματήσουν να τα κάνουν. Δεν θα σταματήσει κανείς να σχολιάζει όσο υπάρχουμε εμείς οι υπόλοιποι που κουνάμε το δάκτυλο και ηθικολογούμε με αφορμή ένα τέτοιο ξέσπασμα κάθε φορά» πρόσθεσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Με ενοχλεί πάρα πολύ η υποκρισία

«Κάθε φορά στις δηλώσεις του Κονδυλάτου με ενοχλεί αυτή η υποκρισία. Όλοι πια είμαστε ηθικοί, όλοι πια είμαστε αρεστοί αλλά στην πράξη όταν δεν υπάρχουν κάμερες θα κάνουμε και το κουτσομπολιό μας, θα κάνουμε και το θάψιμό μας, μπορεί να μην αφορά στα κιλά αλλά στην επίδοση, στην εξυπνάδα, στον σύζυγό του, στα μαλλιά του. Είμαστε όλοι ένα μέρος αυτής της υποκρισίας και αυτής της παθογένειας. Ο καθένας να δουλέψει για τον εαυτό του. Έχω θυμώσει πάρα πολύ, πραγματικά έχω θυμώσει. Με ενοχλεί πάρα πολύ η υποκρισία» τόνισε κλείνοντας η παρουσιάστρια

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: