Την κόντρα που είχε με τη Φαίη Σκορδά για μία influencer αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης, για την οποία πλέον δηλώνει μετανιωμένος στην κάμερα του MEGA, στην εκπομπή "Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα". Αναφέρθηκε και στην απώλεια της μητέρας του και του αδερφού, οι οποίοι δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή.

"Θεωρώ πως υπήρχε μία πληρότητα τότε. Ήταν πολύ συγκινητικά τα τελευταία Χριστούγεννα με τη μητέρα μου. Προσπαθούσα να ρουφήξω όλες μας τις στιγμές", δήλωσε ο Άρης Καβατζίκης.

Όπως είπε, βίωσε την ξαφνική απώλεια όταν έχασε τον αδερφό του σε μικρή ηλικία.

«Δεν προλαβαίνεις να συνειδητοποιήσεις τι σου έχει συμβεί. Ο χρόνος που είχα να προετοιμαστώ για την απώλεια την απώλεια της μητέρας μου ήταν επίπονος γιατί το ήξερα μόνο εγώ. Ήταν επίπονο αλλά από την άλλη ήξερα πως πρέπει να το ζήσω και να είμαι εκεί", είπε αρχικά. 

Ανακαλώντας στη μνήμη τους χριστουγεννιάτικες στιγμές που έχει ζήσει στα περιοδικά, θυμήθηκε το εξώφυλλο που είχε κάνει με την Μαρινέλλα, δηλώνοντας στο MEGA ότι "ήταν πολύ ωραία η εμπειρία του να δουλέψεις με αυτήν τη γυναίκα. Έκανα συνέντευξη με την Μαρινέλλα και δεν μου ζήτησε να δει ποτέ τη συνέντευξη. Φεύγοντας με γέμισε με τυροπιτάκια, μία αιώνια μαμά".

"Βρέθηκα να είμαι αντίπαλος με τον διευθυντή άλλου καναλιού"

«Η δημοσιογραφία ήρθε ξαφνικά. τα πρώτα χρόνια ως δημοσιογράφος στην Αθήνα έκλαιγα. Ξαφνικά βρέθηκα να είμαι αντίπαλος με τον διευθυντή άλλου καναλιού ή περιοδικού. Τα σκέφτομαι σήμερα και λέω πόσο φαιδρό ήταν αυτό το παιχνίδι», είπε στο MEGA.

«Εγώ έχω κουραστεί πολύ για να κάνω αυτή τη δουλειά. Δεν πήγα να πάρω τη δουλειά άλλων ανθρώπων, ούτε ήμουν σε πίστες και πήγα ξαφνικά να γίνω παρουσιαστής», δήλωσε για τους ηθοποιούς που αναλαμβάνουν ρόλο παρουσιαστή.

"Μετάνιωσα που είχα μαλώσει με τη Φαίη Σκορδά"

Παραδέχεται πως τις φορές που ξέφυγε από τα «κουτάκια του» τις έχει μετανιώσει ενώ αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε τσακωθεί για τη Φαίη Σκορδά, λέγοντας στο MEGA ότι «Έχω μετανιώσει τις στιγμές που έχω μαλώσει. Είχα μαλώσει με τη Φαίη πολύ έντονα για ένα θέμα στον αέρα της εκπομπής για την Ιωάννα Τούνη».

«Επιλέγω και την στηρίζω γιατί είμαστε πολύ κοντά. Η Δανάη Μπάρκα αξιοποίησε μια πλατινένια ευκαιρία που της δόθηκε. Η Δανάη δεν είναι ξερόλας», κατέληξε.