Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για το μιούζικαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί, την πορεία της στην υποκριτική, τα παιδιά της, αλλά και τη ψυχολογικά δύσκολη περίοδο που υποδυόταν την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε τηλεοπτική σειρά.

Η γνωστή ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023.

Για τον χρόνο που αφιερώνει στα παιδιά της:

«Πάντοτε είχα ενοχές, αλλά και η μητρότητα κάπως πάει μαζί με την ενοχή. Χρειάζεται δουλειά αυτό γιατί η ενοχικότητα είναι πολύ ύπουλη, μπορεί να περνάει στα παιδιά με την συμπεριφορά σου και να το υιοθετούν» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Για τα παιδιά της:

«Και με τον Κίμωνα αλλά και τον Μάξιμο, τους έχω ευχαριστηθεί πάρα πολύ. Ο Κίμωνας είναι 4,5 ετών και για 22 μήνες τον θήλαζα, τον Μάξιμο έναν χρόνο».


Για τις κριτικές που έχει δεχτεί στο παρελθόν:

«Κατάλαβα ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα και ότι δεν είναι όλοι εκεί έξω καλοί άνθρωποι, όπως νόμιζα και χρειάζεται να είσαι πιο προσεκτικός και μαζεμένος. Χτυπήθηκα πολύ τότε και δεν μπορούσα να κάνω κάτι, από ένα σημείο και μετά. Είχε αποφασιστεί ότι αυτή τώρα θα είναι έτσι, θα την τσακίσουμε» τόνισε η ηθοποιός.

Η εποχή που πρωταγωνίστησε στο σίριαλ για τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη:

«Πέρασα πολύ δύσκολα, ζορίστηκα πολύ γιατί για τον δικό μου χαρακτήρα αυτό ήταν πολύ βαρύ. Γιατί έχω το σύνδρομο του καλού παιδιού, θέλω οι άνθρωποι να με αγαπάνε, και πέρα από αυτό το κομμάτι, αλλά πιο πολύ απ' όλα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να υπάρχει ηρεμία, αγάπη, αλληλεγγύη, ησυχία, κατανόηση, θετικά συναισθήματα, δεν ξέρω γιατί πρέπει να μπαίνουμε στη διαδικασία να μαυρίζουμε, να σπιλώνουμε και να κάνουμε μια κακή κριτική».

Είχα πάθει μεγάλη ζημιά

«Το έκλαιγα ήταν λίγο, είχα πάθει σοβαρά ψυχοσωματικά προβλήματα. Είχα ζοριστεί πάρα πολύ. Είχα πάθει μεγάλη ζημιά. Ήταν υπερβολικό όλο. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ με τίποτα όλο αυτό. Έπαθα διάφορα ψυχοσωματικά στην κοιλιά μου και στο στομάχι μου, οπότε ναι εκεί ψάχναμε να βρούμε τι έχω και δεν βρίσκαμε τι έχω. Αλλά μόλις τέλειωσε η σειρά μάθαμε τι έχω γιατί πέρασε, ήταν τελείως ψυχολογικό» δήλωσε xαρακτηριστικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Ναι είναι το όνομα, είναι μαγική αυτή η ύπαρξη και γι' αυτό... Για κάποιον λόγο συνέβησαν όλα» επιβεβαίωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη για τον λόγο που την επιβάρυνε ψυχολογικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: