Έργα ανάπλασης, κράσπεδα, χώροι αναψυχής και πολλά άλλα ήταν αυτά που έκανε ο Βασίλης Καρράς για το χωριό του, όπως αποκαλύπτουν οι κάτοικοι στην ΕΡΤ.

Μετά από μία γενναία μάχη με τον καρκίνο για σχεδόν δύο χρόνια, ο Βασίλης Καρράς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών την παραμονή των Χριστουγέννων.

Έχοντας προσβληθεί από κοροναϊό πριν δύο 24ωρα, ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής εξέπνευσε στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, έχοντας πλάι τη σύζυγο Χριστίνα και την κόρη του Ειρήνη.

Η σορός του Βασίλης Καρρά θα τεθεί σήμερα Τρίτη 26/12/2023 σε λαϊκό προσκύνημα από τις 10:00 έως τις 13:00 στον Ιερό Ναό της του Θεού Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε ακόμη: Όλες τις ειδήσεις για την Βασίλη Καρρά

Βασίλης Καρράς: Ποιος ήταν ο λαϊκός τραγουδιστής με τις τεράστιες επιτυχίες (Βίντεο - Παλιές φωτογραφίες)

Οι συγχωριανοί του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας είναι συντετριμμένοι από τον θάνατο του τραγουδιστή, τον οποίο περιμένουν να αποχαιρετήσουν την Τετάρτη 27/12/2023 στις 12:00. Άλλωστε, μία από τις τελευταίες επιθυμίες που είχε εκφράσει ο Βασίλης Καρράς ήταν να ταφεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του.


Οι μαρτυρίες μπροστά στην κάμερα:

«Πάρα πολύ τον αγαπούσε ο κόσμος, ψυχούλα, ψυχούλα», δηλώνει ένας κάτοικος στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, ένα χωριό για το οποίο ο αείμνηστος καλλιτέχνης είχε πολλά όνειρα.

«Είμαστε συγκλονισμένοι. Για εμάς ο Βασίλης ήταν πρώτα από όλα συγχωριανός. Θα ήμασταν μαζί σήμερα, εδώ ήταν συνέχεια», εξομολογείται μία κάτοικος στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Έχω πολλούς φίλους στη Θεσσαλονίκη και μου έλεγαν ότι έκανε αγαθοεργίες. Μου έλεγαν με ονοματεπώνυμο και εμείς δεν είχαμε ιδέα. Ξέρω ότι βοηθούσε κυρίως παιδιά. Έστελνε κόσμο μέσα στα νοσοκομεία και τους έδινε χρήματα για να συμπαρασταθούν στα παιδάκια τους», σημειώνει η γυναίκα χαρακτηριστικά.

Έργα ανάπλασης, κράσπεδα, χώροι αναψυχής και πολλά άλλα ήταν αυτά που έκανε ο Βασίλης Καρράς για το χωριό του, όπως αποκαλύπτουν οι κάτοικοι στην ΕΡΤ.

«Ο Βασίλης Καρράς ήταν ένας άνθρωπος καλός, έκανε αγαθοεργίες εδώ πέρα. Βοηθούσε τους πάντες, όπου υπήρχαν προβλήματα. Βοηθούσε το χωριό, είχε όνειρα για το χωριό. Εμένα μου έλεγε, που πρόσφατα πήγα και τον είδα, ότι θέλει να κάνει κάποια πράγματα ακόμη», δηλώνουν στο κεντρικό δελτίο της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: