Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η διαρροή μίας φωτογραφίας του Βασίλη Καρρά από το δωμάτιο του νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν, λίγο καιρό πριν τον θάνατό του.

Στη σχετική εικόνα, ο σπουδαίος λαϊκός ερμηνευτής καταγράφεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου, εμφανώς καταβεβλημένος, με τη σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο να έχει αφήσει πάνω του το αποτύπωμά της.

Διαβάστε ακόμα: Βασίλης Καρράς: Στο αγαπημένο του Κοκκινοχώρι Καβάλας "επέστρεψε" ο μεγάλος τραγουδιστής - Πλήθος κόσμου στην ταφή του

Η συγκεκριμένη εικόνα, προκάλεσε την έντονη αντίδραση θαυμαστών του Βασίλη Καρρά, ενώ στο γεγονός αναφέρθηκε και το fan club του Βασίλη Καρρά, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι «ο δικός μας ο Βασίλης δεν θα ήθελε ποτέ να μας αποχαιρετήσει με αυτόν τον τρόπο και να θυμόμαστε αυτή την εικόνα».

Βασίλης Καρράς: Καταδικάζει τη διαρροή της φωτογραφίας το fan club του τραγουδιστή

«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το άνευ προηγουμένου κύμα συμπαράστασης για την απώλεια του αγαπημένου μας καλλιτέχνη Βασίλη Καρρά! Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός χώρος της Ελλάδας αλλά και χιλιάδες απλού κόσμου που αγάπησε τον Βασίλη, μας βομβαρδίζει από εχθές με αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης στα social media τα οποία θα χρειαστούν ημέρες ή και εβδομάδες για να διαβαστούν ενώ είναι εντελώς αδύνατον να απαντηθούν. Αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για το ήθος, την ποιότητα, τον χαρακτήρα του Βασίλη μας και για το καλλιτεχνικό του μέγεθος! Είναι επίσης μια μικρή παρηγοριά στο πένθος μας…

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το άνευ προηγουμένου κύμα συμπαράστασης για την απώλεια του αγαπημένου μας...

Δημοσιεύτηκε από Βασίλης Καρράς/Vasilis Karras στις Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2023

Υ.Γ Το γεγονός ότι διέρρευσε φωτογραφία του καλλιτέχνη από τις τελευταίες του στιγμές στο νοσοκομείο από τον οποιοδήποτε μας βρίσκει κάθετα αντίθετους και το καταδικάζουμε. Ο δικός μας ο Βασίλης δεν θα ήθελε ποτέ να μας αποχαιρετήσει με αυτόν τον τρόπο και να θυμόμαστε αυτή την εικόνα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του fan club του Βασίλη Καρρά στο Facebook.

Σημειώνεται ότι η εν λόγω φωτογραφία που προκάλεσε αντιδράσεις «ανέβηκε» στο διαδίκτυο από τον μητροπολίτη Σικάγου, Ναθαναήλ, ο οποίος είναι και ξάδελφος του τραγουδιστή.

Μιλώντας σχετικά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο ίδιος είπε, μεταξύ άλλων, ότι: «Λυπούμαι, έβαλα μία φωτογραφία από την τελευταία συνάντηση μαζί του και νομίζω ότι ο κόσμος θύμωσε και στεναχωρήθηκε και την κατέβασα. Δεν ήθελα να προκαλέσω έντονη ανησυχία στους θαυμαστές του. Εγώ το έβαλα σαν ξάδελφός του, που ήμασταν τελευταία στιγμή μαζί. Αυτό ήταν κάτι προσωπικό και όταν είδα πως αντιδρούσαν κάποιοι άνθρωποι στεναχωρήθηκα και εγώ και το κατέβασα».

Την ίδια ώρα, ο θάνατος του δημοφιλή τραγουδιστή, που έφυγε από τη ζωή παραμονή Χριστουγέννων, σε ηλικία 70 ετών, έχει βυθίσει στη θλίψη το πανελλήνιο, ενώ συγκίνηση προκαλεί η αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό του.

Ενδεικτική αυτής, και η προσέλευση του κόσμου σήμερα στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπου θα πραγματοποιηθεί το τρισάγιο και η ταφή του τραγουδιστή.