Με μια εμφάνιση που φαίνεται πως κέρδισε τους followers της έκλεισε το 2023 η Δώρα Παντέλη. Στην τελευταία εκπομπή (29/12) της Nova για τη Euroleague, η πρώην μπασκετμπολίστρια και νυν παρουσιάστρια επέλεξε ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ. Έβαλε γραβάτα, φόρεσε το λευκό της πουκάμισο αλλά και τη μίνι φούστα της και αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές.
Το ίδιο έκανε και μέσα από τη σελίδα της στο Instagram όπου έγραψε: «Τελευταία εκπομπή του 2023 εχθές και είπα να «σοβαρεύτω» με την γραβατούλα μου! 💋
Δεν τα κατάφερα! Άλλωστε τι είναι η ζωή χωρίς ΤΡΕΛΑ 🤪, ΕΡΩΤΑ 🥰 και ΜΠΑΣΚΕΤ🏀 ;Ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου! 😉🤷🏻‍♀️ Καλή χρόνια σε όλες και σε όλους!
Σας εύχομαι υγεία πάνω από όλα και αγάπη ❤️».



panteli_2
panteli_5
panteli_4
panteli_1

Υπήρξε σπουδαία μπασκετμπολίστρια με θητεία στον Παναθηναϊκό και στην Εθνική Ελλάδας όμως όταν κρέμασε τη φανέλα της συνέχισε να παίζει... μπάσκετ αλλά στη μικρή οθόνη. Αποφάσισε να ασχοληθεί με το αθλητικό ρεπορτάζ και ξεκίνησε να καλύπτει αγώνες της Euroleague και όχι μόνο. Το 2019 έγινε η πρώτη Ελληνίδα που μεταδίδει αγώνα της Euroleague ενώ το 2023 κάλυψε το Μουντομπάσκετ της Ασίας.

Όπου αγώνας του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού η Δώρα Παντέλη είναι παρούσα στο γήπεδο και έχει αρχίσει να μετρά και συμμετοχές σε Final-4 της Euroleague. Καλύπτει το ρεπορτάζ, κάνει περιγραφές και μαγνητίζει μέσα από τη συνχότητα της Nova τα ανδρικά βλέμματα.