Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος μετά τη μεγάλη περιπέτεια υγείας που είχε. Από θαύμα σώθηκε ο γνωστός επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων. Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος αποκλειστικά στην «ΟΝ time», πήγε να κάνει μια επέμβαση ρουτίνας, κάτι δεν πήγε καλά και κινδύνεψε να πεθάνει.

Συγκεκριμένα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε χθες μαζί του, μας είπε χαρακτηριστικά: «Βγήκα από το νοσοκομείο τα Χριστούγεννα και είμαι σπίτι μου και αναρρώνω. Μπήκα στο νοσοκομείο για να κάνω επέμβαση κήλης, γύρισα κανονικά στο σπίτι μου κι έπειτα από λίγες μέρες μού έκανε επιδείνωση, μου γύρισε σε ειλεό και πήγα να πεθάνω. Ξαναέκανα εγχείρηση, γιατί κάτι δεν πήγε καλά στην πρώτη. Πήγα στον άλλο κόσμο και γύρισα, αλλά τέλος καλό όλα καλά». Ο ίδιος πλέον είναι σπίτι του, αναρρώνει και δίνει τις δικές του ευχές για το νέο έτος. «Τώρα αναρρώνω, σε πέντε-έξι μέρες θα βγάλω τα ράμματα. Εύχομαι για το 2024 υγεία σε όλο τον κόσμο».

Η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη για τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο. Τον περασμένο Οκτώβριο, ο γνωστός επιχειρηματίας έχασε τη μονοκατοικία του στη Γλυφάδα από πλειστηριασμό. Ο ίδιος είχε δηλώσει εκείνη τη μέρα: «Το σπίτι μου βγήκε σε πλειστηριασμό σήμερα (25/10/23) στη 1.00 το μεσημέρι, μέσω ηλεκτρονικής διαδικασίας. Ξεκίνησε στις 11.30 το πρωί, με τιμή εκκίνησης 3.500.000, για να πουληθεί τελικά 7.500.000 ευρώ. Εξευτελιστική τιμή για ένα υπέροχο σπίτι, αληθινό στολίδι, στο ωραιότερο σημείο της Γης, στο ομορφότερο σημείο της Γλυφάδας. Στην οδό Τύχης 13. Σε μια έκταση ενός στρέμματος και εμβαδόν οικήματος 500 m2, με υπόγειο, ισόγειο και δύο επιπλέον ορόφους, με μια πισίνα και έναν υπέροχο κήπο. Η, δε, αξία του ξεπερνά κατά πολύ τα 10.500.000 ευρώ. Δεν με πειράζει όμως τίποτα. Δεν με ενοχλεί καν που μου άρπαξαν το σπίτι μέσα από τα χέρια μου, όπως του φτωχού το αρνί».

Μετά το πρώτο σοκ ο επιχειρηματίας σε δηλώσεις του ανέφερε ότι θα διεκδικήσει το δίκιο του. «Δεν θα το βάλω κάτω, θα φτάσω μέχρι εκεί που επιτρέπει ο νόμος και το Σύνταγμα. Είμαι ένας από τα πολλά θύματα, ίσως και να βρω και δύο δικηγόρους, αλλά ο κόσμος δεν έχει χρήματα να φάει, πόσω μάλλον να διεκδικήσει την περιουσία του, να πληρώνει τα έξοδα; Δεν θέλω να κάνω τον αντάρτη, αλλά προσπαθώ να δω πώς θα δικαιωθώ εγώ και όλοι οι Έλληνες που κινδυνεύουμε» είχε πει.

Τέλος, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος αναφέρθηκε στη βοήθεια που δέχτηκε και τα σχόλια που λαμβάνει. Όπως είπε: «Ήρθε και με βρήκε συνταγματολόγος. Κάποιοι ακούνε αυτά που λέω, μπορεί καμιά φορά να λέω υπερβολές, αλλά με φτάνει ο πόνος μου εκεί. Με πνίγει το παράπονο. Έσπασε η δουλειά μας, δεν παίρνουμε λεφτά».

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ