Ο Νίκος Ρόκκος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του. Συγκεκριμένα, ο αδελφός του Στέλιου Ρόκκου ανασύρθηκε πνιγμένος έπειτα από υποβρύχιο ψάρεμα.

Σήμερα, Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του στο νησί της Λήμνου όπου ζούσε και η κάμερα της εκπομπής, «Super Κατερίνα», μετέδωσε τα πρώτα πλάνα από την εκκλησία στην οποία θα λάβει χώρα η εξόδιος ακολουθία.

Η Κατερίνα Καινούργιου όμως απαίτησε να κοπεί η μετάδοση, διότι θεώρησε ανάρμοστο να υπάρχουν κάμερες μπροστά στα πρόσωπα των ανθρώπων που θρηνούν.

Πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή, αναφέρουν πως ο Νίκος Ρόκκος θα ταφεί δίπλα στον αδερφό του, Κώστα, που πέθανε ξαφνικά τον Ιούνιο του 2021, από ανακοπή. Και τα δύο αδέρφια του γνωστού τραγουδιστή δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά στη γενέτειρά τους, εκεί όπου μεγάλωσαν, δούλεψαν και άφησαν την τελευταία τους πνοή.


Η οικογένειά του προχωρούσε αγκαλιασμένη, όσο το φέρετρό του μεταφερόταν στο εσωτερικό του ναού. Ο Στέλιος Ρόκκος στα πλάνα που κυκλοφόρησαν, φαίνεται συντετριμμένος δίπλα στη σύζυγό του, Λελέ Γκόφα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

1-Nikos-Rokkos-Khdeia-video-1
1-Nikos-Rokkos-Khdeia-video-2
1-Nikos-Rokkos-Khdeia-video-3
1-Nikos-Rokkos-Khdeia-video-4