Ο Πάνος Καλίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μιλώντας για την εμπειρία του στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, «I’ m Celebrity».

Ο γνωστός τραγουδιστής, Πάνος Καλίδης απάντησε και στο εάν δέχτηκε πρόταση προκειμένου να συμμετάσχει στο Survivor 2024.


«Ήμουν και στο I’ m Celebrity, αλλά πρόταση για το Survivor, δεν είχα, αλλά όχι, δεν θα ξαναπήγαινα. Φτάνει για μένα. Είναι πιο δύσκολες οι συνθήκες για τον λόγο ότι δεν τρώγαμε, χάναμε κιλά και είχαμε και άλλα σωματικά προβλήματα», είπε για το Survivor, ο Πάνος Καλίδης.

Σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου για τη φετινή του συμμετοχή στο «I’ m Celebrity», ο Πάνος Καλίδης απάντησε: «Ήταν μία πολύ καλή οικονομική πρόταση και ένα διάστημα που δεν εργαζόμουν».


Όσο για την πρόταση γάμου που έκανε στην Λεάννα Μάρκογλου με την οποία έχουν δημιουργήσει τη δική τους οικογένεια: «Δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου. Θα σας καλέσω. Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είναι παντού στη ζωή μου», απάντησε ο Πάνος Καλίδης, αποφεύγοντας να περάσει σε περισσότερες λεπτομέρειες.