Την πρώτη αντίδραση του σκηνοθέτη της παράστασης του Εθνικού Θεάτρου «Βασιλιάς Ληρ», Γιάννη Χουβαρδά, μετά την αιφνίδια αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη εξασφάλισε το «Happy Day».

Ο γνωστός σκηνοθέτης ευχαρίστησε την πρωινή εκπομπή του Alpha για την επικοινωνία, ωστόσο δεν θέλησε να πει κάτι περισσότερο από την επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου.

Δείτε ακόμη: Λεωνίδας Κακούρης - Η ανάρτηση που κατέβηκε και το παρασκήνιο της αποχώρησης – Δεν άντεξε άλλο, "έσπασε" (Βίντεο)

Δεν έχω να προσθέσω τίποτα

«Ευχαριστώ πολύ για το ευγενικό σας μήνυμα. Δεν έχω όμως να προσθέσω τίποτα ή να πω κάτι διαφορετικό από την ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση», ήταν τα λόγια του Γιάννη Χουβαρδά.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου

«Ανακοινώνεται ότι στην παραγωγή "Βασιλιάς Ληρ" του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, ύστερα από παραίτησή του για προσωπικούς λόγους, ο Λεωνίδα Κακούρης αντικαθίσταται από τον Γιάννη Νταλιάνη και οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν 13 Ιανουαρίου 2024», αναγράφεται στην επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Για "υπερκόπωση" κάνει λόγο συνεργάτης του Λεωνίδα Κακούρη

Μυστήριο με βίντεο που ανέβασε ο ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης από το σπίτι του μετά την αιφνίδια αποχώρησή του από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ». Τι λένε συνεργάτης του αλλά και η συμπρωταγωνίστριά του, Αναστασία Παντούση.