Η Αναστασία Παντούση έκανε δηλώσεις και ρωτήθηκε για τον Λεωνίδα Κακούρη, μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ», αλλά και να διαγράψει την ανάρτηση που έκανε στα social media.

Η γνωστή ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί μαζί με τον Λεωνίδα Κακούρη στη σειρά «Το Ναυάγιο» στο Mega, ξεκαθάρισε πως δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του, καθώς δεν έχουν βρεθεί στα γυρίσματα. Τόνισε ωστόσο, πως ακόμα κι αν ήξερε κάτι, δεν θα ήθελε να πάρει θέση.

O ίδιος άνθρωπος δεν έχει πει κάτι

«Και να ήξερα το οτιδήποτε, δεν θα ήθελα να πάρω θέση για τον λόγο ότι ο ίδιος άνθρωπος δεν έχει πει κάτι. Ποια είμαι εγώ να μιλήσω για εκείνον;», είπε χαρακτηριστικά η Αναστασία Παντούση.

Δεν ξέρω τι έχει γίνει

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για την αποχώρησή του από την παράσταση: «Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ξεκινήσει και πάλι. Μαζί του δεν έχω σκηνές. Εννοείται πως έχουμε μια καλή συνεργασία. Δεν είχα παρατηρήσει κάτι. Όπως όλοι οι ηθοποιοί, όταν έχουμε πολλές ώρες πρόβες και προετοιμαζόμαστε για κάτι, κουραζόμαστε. Δεν ξέρω τι έχει γίνει, είναι λεπτή η θέση και η δική μου και όλων των συναδέλφων» σημείωσε στη συνέχεια η Αναστασία Παντούση.

Για τον χαρακτήρα του ηθοποιού:

«Τον Λεωνίδα που ξέρω εγώ, είναι ένας άνθρωπος που τον εκτιμούμε όλοι, τον σεβόμαστε και μας σέβεται, είναι ένας επαγγελματίας ηθοποιός» τόνισε κλείνοντας η Αναστασία Παντούση για τον Λεωνίδα Κακούρη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: