Οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί μαζί στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Σέρρες» λίγο πριν από το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Πάνο Νάτση.

Με αφορμή τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς, η Ελένη Ουζουνίδου μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star», όπου και περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, όταν οι συνεργάτες του Πάνου Νάτση ενημερώθηκαν για την απώλειά του.

Προσπαθούμε να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί

«Μας συνέβη αυτό το τραγικό με τον Πάνο, προσπαθούμε να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί για να το φτιάξουμε τη δεύτερη σεζόν ωραία και όμορφα. Η ζωή μας μαύρισε παραπάνω από τη στιγμή που έφυγε», είπε αρχικά η Ελένη Ουζουνίδου.

Δεν μπορούσα να σταματήσω το κλάμα

«Είδα τη σειρά μετά την απώλειά του και μετά τα πρώτα δύο επεισόδια δεν μπορούσα να σταματήσω το κλάμα. Μετά σιγά σιγά ηρέμησα και είδα και τα υπόλοιπα», εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός.

Για τη στιγμή που ο Πάνος Νάτσης «ήρθε» στον ύπνο της: «Την ημέρα που μάθαμε το τραγικό γεγονός, εγώ δεν ήξερα πώς θα το αντιμετωπίσω. Κοιμήθηκα το μεσημέρι και κάποια στιγμή ένιωσα ότι έρχεται, μου σηκώνει τα σκεπάσματα. "Έλα, Ελενάκι, έλα, έλα, σήκω, φεύγω"», ανέφερε η Ελένη Ουζουνίδου για το όνειρο με τον άτυχο ηθοποιό που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με τη μηχανή του.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: