Με μια έξυπνη ‘’παρομοίαση’’ ο άσος της Τότεναμ, Ριτσάρλισον, επισημοποίησε τη σχέση του με την επίσης Βραζιλιάνα καλλονή Αμάντα Αραούχο. Ο επιθετικός της εθνικής Βραζιλίας που αγωνίζεται στην Τότεναμ που έχει ως έμβλημα έναν πετεινό, χρησιμοποίησε μια σύντροφο του… την κότα για να δηλώσει ότι είναι πλέον δεσμευμένος

 Ο Ριτσάρλισον,  είναι από το καλοκαίρι μαζί με την Αμάντα Αραούχο αλλά όταν επέστρεψαν στην πατρίδα τους, τη Βραζιλιά, για να να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα αρραβωνιάστηκαν και το δημοσιοποίησαν με ένα... τρελό βίντεο που ανέβηκε στο Tik Tok του ποδοσφαιριστή.

Το βίντεο δείχνει μια κότα που είναι πάνω στα τσίγκια να γενάει ένα αυγό αυτό να κυλάει προς το έδαφος και να ... σπάει για να εμφανιστεί από μέσα ο Ριτσάρλισον και η Αμάντα. Τότε ξαφνικά εμφανίζονται και καρδούλες διαφόρων χρωμάτων!

@richarlison @aurora ♬ som original - Roberto Gama

Ο Ριτσάρλισον, που πριν από λίγους μήνες είχε δηλώσει πως θα ήθελε να ζήσει μόνος του σε ένα νησί που θα έχει μόνο γυναίκες, ζει μαζί με την Αμάντα Αραούχο τους τελευταίους μήνες σε μια βίλα που κοστίζει 4 εκατ. ευρώ.

 

Αν και είχε πάντα περιστασιακές σχέσεις με Βραζιλιάνες αυτή τη φορά φαίνεται να βρήκε τον... μάστορά του στο πρόσωπο της 20χρονης Αμάντα. Η κοπέλα είναι μοντέλο, ιδιαίτερα ενεργή στα social media, κάνει διαφημίσεις με εσώρουχα στη Βραζιλία και παράλληλα σπουδάζει νομική σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο στο Σάο Πάουλο.

Υπήρξε αθλήτρια του χάντμολ, λατρεύει το CrossFit  και τα ταξίδια.


Η Αμάντα ήταν στο πλευρό του  μετά την επέμβαση στη βουβωνική χώρα και τον στήριξε για τη μεγάλη επιστροφή που έκανε κόντρα στη Νότιγχαμ. Η κοπέλα θα ήθελε να μένει στη Βραζιλία και όχι στο βροχερό Λονδίνο αλλά δηλώνει ερωτευμένη με τον παίκτη και θέλει να είναι συνέχεια μαζί του.

Τα ΜΜΕ στην Αγγλία έχουν αναφερθεί εκτενώς στο ζευγάρι και μάλιστα είχαν αναφέρει ότι τις πρώτες ημέρες της συγκατοίκησης του η Αμάντα είχε ξεχάσει ανοιχτή την πόρτα του δωματίου τους με αποτέλεσμα να εισβάλουν τα σκυλιά του Ριτσάρλισον και να κατουρήσουν το πουπουλένιο στρώμα!