Το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και το ζήτημα της τεκνοθεσίας σχολίασε ο ηθοποιός, Μιχάλης Οικονόμου, παίρνοντας σαφή θέση για αυτό στην εκπομπή Super Κατερίνα.

“Η κοινωνία είναι έτοιμη να δεχθεί αυτό το νομοσχέδιο και το καταλαβαίνω από τους κύκλους μας. Άσχετα από στατιστικές, δημοσκοπήσεις και τα λοιπά. Το καταλαβαίνω από τον κύκλο που συναναστρεφόμαστε εμείς σαν οικογένεια αλλά και όλες οι ομόφυλες οικογένειες. Μας αγκαλιάζουν οι άνθρωποι και είναι έτοιμοι", δήλωσε ο Μιχάλης Οικονόμου.

Στη συνέχεια, εξήγησε ότι “Αυτοί που το κάνουν τόσο μεγάλο θέμα όμως ίσως φοβούνται, δεν ξέρω. Θα τους πάρει χρόνο αλλά θα καταλάβουν ότι κανείς δεν είναι εναντίον κανενός. Δεν θέλουμε να επιτεθούμε σε κανενός είδους. Αυτό που είναι μια μικρή αλλαγή στο νομοσχέδιο, είναι μια τεράστια αλλαγή για εμάς. Για τους υπόλοιπους ανθρώπους, ούτε για την εκκλησία ούτε για την πυρηνική κλασική οικογένεια, δεν θα έχει καμία διαφορά οπότε ας μην το δαιμονοποιούμε”.

Δεν υπάρχει καμία καταστροφή! Ούτε η εκκλησία ούτε η ελληνική οικογένεια θα πάθει κάτι από αυτό. Είναι μια μικρή τροποποίηση, ασήμαντη για όλο τον κόσμο, για εμάς όμως, την δική μας μειονότητα, τρομερά σημαντική. Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, μην φέρνουμε την καταστροφή” εξήγησε, εν συνεχεία, ο Μιχάλης Οικονόμου στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.