Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης, πρώην παίκτης του Survivor, είχαν ανακοινώσει πως θα παντρεύονταν τον Σεπτέμβριο του 2023, κάτι τέτοιο, όμως, δε συνέβη, με αποτέλεσμα να αναβληθεί για ακόμα μία φορά ο γάμος τους.

Γιατί αναβάλλεται διαρκώς ο γάμος τους;

Μάλιστα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχε δηλώσει πως: «Έχω κάνει πρόταση γάμου στην Μαρία εδώ και δύο χρόνια. Ο γάμος ήταν να γίνει πριν από τον κοροναϊό, αλλά τον ακυρώσαμε μετά τη μετακόμιση και με συνδυασμό με κάποια προβλήματα υγείας που υπήρξαν, πάλι πήγε παρακάτω.

Τώρα λέμε ο γάμος μας θα γίνει το Σεπτέμβριο, αφού το έχει αναλάβει μια διοργανώτρια γάμων γιατί εμείς στην καθημερινότητά μας δεν προλαβαίνουμε να οργανώσουμε τίποτα», δήλωσε ο Άρης Σοϊλέδης στη «Real News» και συνέχισε αναφερόμενος στα 5,5 χρόνια σχέσης του με την αγαπημένη του Μαρία Αντωνά: «Έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα. Όμως, αυτές οι δυσκολίες δείχνουν εάν η σχέση έχει γερά θεμέλια. Εμείς έχουμε αντέξει πάρα πολλά».

Πώς είναι όμως η καθημερινότητα ενός νέου και ερωτευμένου ζευγαριού όπως είναι ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά;

«Η συντροφικότητα, η θαλπωρή που υπάρχει μέσα στο σπίτι μας, το πώς φροντίζουμε και προσέχουμε ένας τον άλλον. Το ότι θα πάω να της πάρω ένα λουλούδι ή ότι εκείνη θα μου μαγειρέψει κάτι… Τα απλά – καθημερινά πράγματα είναι αυτά που σε κάνουν να δένεσαι με τον άνθρωπο σου. Πρώτα κοιτάζω ευχαριστηθεί Μαρία και εκείνη επιδιώκει πρώτα να ευχαριστηθώ εγώ», είχε δηλώσει ο Άρης Σοϊλέδης.


Απ’ ό,τι φαίνεται ο γάμος τους θα αναβληθεί για λίγους μήνες ακόμα, καθώς η Μαρία Αντωνά θα αγωνίζεται στους στίβους μάχης του Survivor 2024.


Θα φτάσει στην κορυφή του Survivor;

Η Μαρία Αντωνά, πέρα από τη στοργική σχέση της με τον σύντροφό της, θα θυσιάσει και την επιτυχημένη της καριέρα ως ραδιοφωνική παραγωγός, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. Όσοι τη γνωρίζουν όμως ξέρουν επίσης ότι θα επιστρέψει δυναμικά μετά την αποχώρησή της από το Survivor.


Η καθημερινότητά της, η ζωή της και τα χόμπι της φαίνεται πως θα τη βοηθήσουν να φτάσει στην κορυφή του reality επιβίωσης. Η σχέση της με τον αθλητισμό περιλαμβάνει βάρη, τρέξιμο, ισομετρικές ασκήσεις και λάστιχα. Κατεβαίνει «ετοιμοπόλεμη» στον Άγιο Δομίνικο, με θετική διάθεση και με στόχο να μας συστήσει τον πραγματικό της εαυτό.