Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει τα γενέθλιά του σήμερα, 8 Ιανουαρίου και ο πρώτος άνθρωπος που του ευχήθηκε, ήταν η σύζυγός του, η Δήμητρα Βαμβακούση που θα φέρει στον κόσμο σε ένα μήνα το πρώτο τους παιδί.

Η Δήμητρα Βαμβακούση δημοσίευσε μια φωτογραφία του από το Survivor το οποίο και είχε κερδίσει το 2017 και έγραψε: «Χρόνια πολλά στον έναν! Χρόνια πολλά στον άντρα μου!».

vamvakousi


Και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε μια δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: «Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Εύχομαι σε όλους σας η χρονιά αυτή να είναι ευλογημένη, να έχετε υγεία, αγάπη και ουσιαστικούς ανθρώπους στη ζωή σας. Καλή χρονιά».















Ο Ντάνος είναι γεννημένος το 1982 και σήμερα γίνεται 42 χρονών και σε ένα μήνα θα κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί.

Η Δήμητρα με τον Γιώργο έχουν 14 χρόνια διαφορά και όταν ρωτήθηκε για τη διαφορά ηλικίας, η Δήμητρα Βαμβακούση είχε πει: «Ποτέ δεν με απασχόλησε αυτό. Μας ενώνουν παραπάνω χρόνια από ό,τι η ηλικία μας. Έτσι αισθάνομαι με τον Γιώργο.»