Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το βράδυ της Κυριακής έκανε μια εξαίρεση και δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία του συντρόφου της, Γιάννη Καραβασάνη, με αφορμή την ονομαστική γιορτή του.

Η παρουσιάστρια του Shopping Star, Ηλιάνα Παπαγεωργίουκρατάει την προσωπική ζωή της και τη σχέση της με τον γοητευτικό αρχιτέκτονα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και τα social media.

Χθες βράδυ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μοιράστηκε  μια φωτογραφία με τους… Γιάννηδες της ζωής της και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και ο αγαπημένος της.

 

papageorgiou-sintrofos

 

Βέβαια, την επόμενη ημέρα ο Γιάννης Καραβασάνης παραπονέθηκε στηνη Ηλιάνα Παπαγεωργίου πως στη φωτογραφία που μοιράστηκε για πρώτη φορά… δεν ήταν ωραίος, με την παρουσιάστρια να ανεβάζει και δεύτερο κοινό στιγμιότυπό τους που φαίνεται μόνο εκείνος.

«Ο Γιάννης, ο δικός μου Γιάννης παραπονέθηκε με τη χθεσινή φώτο ότι μια φορά τον ανέβασα και ήταν άσχημος. Οπότε πάρτε τον εδώ μαυρισμένο, με θεληματικό πηγούνι και πολλά υποσχόμενο βλέμμα και φυσικά με εμένα να μη φαίνομαι για να ξεχωρίζει η ομορφιά του» έγραψε χιουμοριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

papageorgiou-sintrofos1