"Χρόνια Πολλά στην καλύτερη συνένοχο στο έγκλημα. Μακάρι αυτός ο χρόνος να σου φέρει όση χαρά έχεις φέρει εσύ στη ζωή μου". Tα παραπάνω, σε σπάνια δημόσια εξομολόγησή του στην αγαπημένη του, έγραψε ο Τεό Νιάρχος σε story του στο Instagram, με αφορμή τα γενέθλιά της.

Χθες, η σύντροφος του νεαρού μεγιστάνα των θαλασσών και διάσημο μοντέλο Καμίλ Ρόου είχε γενέθλια. Και ενώ ο εφοπλιστής δεν προβαίνει σε τέτοιου τύπου δηλώσεις, δεν διατρανώνει τον έρωτά του για την Καμίλ, η οποία παρεμπιπτόντως είναι και κολλητή της αδελφής του, Ευγενίας Νιάρχου, τώρα το αποφάσισε. Αποτέλεσμα: Το τελευταίο 24ωρο έχουν βουίξει τα ΜΜΕ της αλλοδαπής πως η σχέση τους όχι μόνο πάει από το καλό στο καλύτερο, αλλά σοβαρεύει ιδιαίτερα, με κάποιους να κάνουν λόγο ακόμα και για επικείμενο γάμο.

Τα αδέλφια Σταύρος, Ευγενία και Τεό Νιάρχος είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους. Τους βλέπουμε συχνά να διασκεδάζουν μαζί, είτε σε πάρτι είτε κατά τη διάρκεια των χειμερινών και των καλοκαιρινών διακοπών τους. Οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες του επιχειρηματία με το πρώην «αγγελάκι» της Victoria’s Secret κυκλοφόρησαν τον προηγούμενο μήνα στην κουζίνα του σπιτιού τους, ενώ νωρίτερα ήταν στα γενέθλιά του, τον Απρίλιο, μαζί με τον μεγάλο αδελφό του, Σταύρο Νιάρχο, και τη σύζυγό του, Ντάσα Ζούκοβα.




Καμίλ Ρόου Τεό Νιάρχος


Καμίλ Ρόου Τεό Νιάρχος


Καμίλ Ρόου Τεό Νιάρχος


Καμίλ Ρόου Τεό Νιάρχος
Καμίλ Ρόου Τεό Νιάρχος
Καμίλ Ρόου Τεό Νιάρχος

Αξίζει να προσθέσουμε ότι όπως και η Ευγενία αλλά και ο δεινός συλλέκτης (όπως ο πατέρας τους) αδελφός του, έτσι και ο Τεό έχει ξεχωριστή σχέση με τις τέχνες.


Είναι παραγωγός κινηματογραφικών ταινιών -όπως, για παράδειγμα, στο φιλμ «Pet Shop Boys», στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Όλμο Σνάμπελ, με τη συμμετοχή του Γουίλεμ Νταφόε αλλά και της αγαπημένης του Καμίλ, η οποία έχει σπουδάσει και Υποκριτική-, συλλέκτης, ενώ έχει σπουδάσει Γραφιστική και Φωτογραφία.

Tip: Καμίλ - Τεό είναι μαζί από τον Ιούλιο του 2018 και τίποτα δεν φαίνεται ικανό να σκιάσει τον έρωτά τους.
Βάλτε χάντρα θαλασσιά!

Δημοσιεύτηκε στην Απογευματινή στις 9 Ιανουαρίου