Ο Τάσος Ιορδανίδης βρέθηκε καλεσμένος στο «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για τη ζωή του, τα επαγγελματικά του και την «Γη της Ελιάς».

Ο αγαπημένος ηθοποιός έκατσε στον αναπαυτικό και φιλόξενο καναπέ του «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για την «Γη της Ελιάς» που επιστρέφει την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024.

Περίμενα ο κόσμος να αγαπήσει τη σειρά

«Μας έχει λείψει η "Γη της Ελιάς" η διαδικασία των γυρισμάτων, θα ξεκινήσουμε σύντομα. Ξεκινούν και οι προβολές σύντομα και το περιμένει και ο κόσμος πολύ. Περίμενα ο κόσμος να αγαπήσει τη σειρά. Περίμενα ότι θα γίνει εμμονή στον κόσμο η σειρά».

Τα spoiler της "Γης της Ελιάς"

«Όσο για τα spoiler, ο Μάνος έρχεται σε ένα υποκριτικό στοίχημα. Όλα αυτά που συμβαίνουν θα τον φέρουν αντιμέτωπο με καταστάσεις εσωτερικής φύσης που θα τον δει ο τηλεθεατής όπως δεν τον έχει ξαναδεί. Θα ήθελε να κάνει άλλο ένα παιδάκι με την Μαρίνα. Η κατάσταση με την Αμαλία είναι ένα θέμα. Ο Ισίδωρος επιστρέφει και θα προσπαθήσει να ισορροπήσει τα πράγματα. Έχει ευγνωμοσύνη για την Αμαλία γιατί έφαγε σφαίρα για εκείνον», είπε αρχικά ο Τάσος Ιορδανίδης.

Για την παρουσίαση εκπομπής "Μπαπά-Δες"

«Νιώθω πολύ καλά, δεν το περίμενα ότι θα μπω στο μετερίζι της παρουσίασης. Μου πέρασε από το μυαλό όταν πήγα καλεσμένος στις «μαμάδες». Έγινε κάπως συμπαντικά. Μπήκα κατευθείαν στο δοκιμαστικό και μου είπαν ότι είναι πολύ καλό. Δεν συμβουλεύτηκα κάποιον για την παρουσίαση. Η εκπομπή είναι γραμμένη, είναι πλεονέκτημα αυτό. Καταλαβαίνω τα άγχη του Live. Σκέφτομαι ότι πίνω έναν καφέ με έναν άνθρωπος και έχω ενημερώσει πως αν δεν θέλουν να απαντήσουν σε μια ερώτηση θα την κόψουμε στο μοντάζ» ανέφερε στη συνέχεια ο Τάσος Ιορδανίδης.

Παίρνει συμβουλές από την σύζυγό του, Θάλεια Ματίκα;

«Είναι ο πιο κοντινός μου άνθρωπος και παίρνω συμβουλές. Δεν την ακούω τις περισσότερες φορές. Έχω μετανιώσει για επιλογή μου, αλλά αν δεν είχα επιλέξει αυτό που επέλεξα δεν θα είχα οδηγηθεί σε άλλα πράγματα. Είναι διασκεδαστική η τριβή μας και στο θέατρο υπάρχει ψυχική ηρεμία και ισορροπία σε όλα τα επίπεδα», αποκάλυψε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Ο γιος μου με έχει δει να κλαίω

«Όταν καβγαδίζουμε με την σύζυγό μου, καβγαδίζουμε κανονικά, αλλά όχι μπροστά στα παιδιά. Τσακωνόμαστε στο θέατρο στους ρόλους μας και δεν έχουμε κουράγιο να κρατήσουμε κάτι μετά. Το προφίλ μου ως μπαμπάς θα μπορέσουν να το περιγράψουν τα παιδιά μου στο μέλλον. Πιστεύω ότι η γονεϊκότητα μας ξεπερνάει, είναι το ένστικτο ότι έχεις την αποστολή να κουβαλάς τη μεγαλύτερή ευθύνη που θα μπορούσε να έχει ένας άνθρωπος, να μεγαλώσεις και να γαλουχήσεις ένα παιδί, και να το παραδώσεις στη κοινωνία ως έναν άνθρωπο που να έχει ενσυναίσθηση. Ο γιος μου με έχει δει κάνα 2 φορές να κλαίω», τόνισε κλείνοντας ο Τάσος Ιορδανίδης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: