Αυλαία έριξε η πρώτη εβδομάδα για το Survivor 2024 το βράδυ της Τετάρτης 10/01/2024, κλείνοντας αισίως τέσσερις ημέρες τηλεοπτικής προβολής μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μια αυλαία που θα έγραφε, ωστόσο, ένα όνομα, μιας και θα υπήρχε η πρώτη αποχώρηση γι' αυτόν τον κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Στον τάκο του Survivor για την πρώτη αυτή εβδομάδα βρέθηκαν, ύστερα από τα αγωνίσματα ασυλίας και την πρόταση της MVP Ασημίνας Χατζηανδρέου, η Δώρα, η Ανδριάνα, η Ιωάννα και η Μαριλίνα. Για μία δηλαδή θα έπρεπε το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο να λάβει τέλος σε αυτό ακριβώς το σημείο του παιχνιδιού.

Έτσι, αφού Διάσημοι και Μαχητές ρίχτηκαν εκ νέου στη μάχη διεκδικώντας το αγώνισμα επάθλου, το οποίο και κέρδισε η κόκκινη ομάδα, ήρθε η ώρα για τις τέσσερις κυρίες να δώσουν την ύστατη μάχη για την παραμονή στο ριάλιτι επιβίωσης. Κι αυτό μιας και, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στον φετινό κύκλο του Survivor δεν υφίσταται ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού για τον παίκτη που θα αποχωρεί κάθε εβδομάδα.

Ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, υποδέχθηκε νύχτα τη Δώρα, την Ανδριάνα, την Ιωάννα και τη Μαριλίνα για να τους εξηγήσει τους όρους της δοκιμασίας αποχώρησής τους. Και οι τέσσερις Μαχήτριες ρίχτηκαν με πάθος στη μάχη προκειμένου να μην αποχωρήσουν σε αυτό το σημείο από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Στο τέλος της δοκιμασίας, όμως, η Ανδριάνα Καγιά ήταν εκείνη που ηττήθηκε από τις τρεις συμπαίκτριές της, με αποτέλεσμα να δει και πρώτη την πόρτα της εξόδου από το Survivor. Έχοντας καθ’ όλη τη διάρκεια πεσμένη ψυχολογία, μάλλον μονόδρομος έμοιαζε η αποχώρηση για τη μελαχρινή Μαχήτρια του παιχνιδιού.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: