Ο Βασίλειος Κωστέτσος βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 12/01/2024 στο πλατό της ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ «Σήμερα», για να εκφράσει τη δική του θέση για το επερχόμενο νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία.

Δεν είναι απλά θετικό το νομοσχέδιο, είναι η εξέλιξη

«Δεν είναι απλά θετικό το νομοσχέδιο, είναι αναμενόμενο και είναι η εξέλιξη των πραγμάτων. Είναι παγκόσμιο το φαινόμενο. Δεν μπορούμε εμείς να απέχουμε σαν χώρα, διαφορετικά να κλείσουμε τα σύνορά μας και να λειτουργούμε μόνοι μας. Δεν γίνεται, είναι κάτι διεθνές. Είναι μια κίνηση παγκόσμια με την οποία αποδεχόμαστε την ελευθερία του ανθρώπου», ανέφερε αρχικά ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Η υιοθεσία είναι κάτι πολύ δύσκολο για τα ζευγάρια

«Προσωπικά δεν πιστεύω στο καλούπι του γάμου, δεν μου πάει εμένα πολύ, δεν λέω όμως ποτέ. Όσον αφορά στην υιοθεσία, όπως την ακούνε, το ακούνε σαν κάτι πολύ εύκολο. Είναι όμως κάτι πολύ δύσκολο για τα ζευγάρια με έναν άνδρα και μία γυναίκα, έχει πάρα πολλές διαδικασίες», ανέφερε αρχικά ο γνωστός σχεδιαστής μόδας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε τη σωστή εκδοχή ενός γκέι

«Πιστεύω ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει φέρει λίγο όλη την αναστάτωση στο σκηνικό. Έδωσε ώθηση σαφώς, αλλά έφερε και μια άλλη, για μένα τη σωστή, εκδοχή ενός γκέι, ομοφυλόφιλου, ΛΟΑΤΚΙ, όπως θέλει ο καθένας να το τοποθετήσει. Την εκδοχή ενός σοβαρού ατόμου, γιατί μέχρι πρότινος, ή κάποιοι που ακόμα και τώρα θέλουν να το παρουσιάζουν έτσι, παρουσίαζαν τους ομοφυλόφιλους ως ντιγκιντάγκες, ως λούγκρες, ως οι τρελές του χωριού και τα λοιπά», τόνισε ο Βασίλειος Κωστέτσος για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Κασσελάκης τους σόκαρε

«Ο Κασσελάκης λοιπόν τους σόκαρε γιατί έδωσε μια εικόνα ενός σοβαρού τραπεζίτη, που θα μπορούσε να είναι και δικηγόρος, το ντύσιμό του και όλα, τα οποία τους ταρακούνησαν πάρα πολύ», πρόσθεσε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: