Με αφορμή το ξεκίνημα της «Γης της Ελιάς» αυτήν την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, ο Απόστολος Γκλέτσος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ο γνωστός ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος εμφανίστηκε με μακριά γένια, μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του που δεν έχει κάνει ποτέ κατά το παρελθόν.

Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος αναφέρθηκε τόσο στην πρόταση που δέχθηκε για τη σειρά όσο και στον ρόλο του πατέρα και τη σχέση που έχει χτίσει με την πάροδο του χρόνου με την αγαπημένη του κόρη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Απόστολος Γκλέτσος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η κόρη μου είναι 22 χρονών, είναι στο πανεπιστήμιο και έχουμε πολλά κοινά. Αυτό το παιδί είναι λίγο χαζό σαν κι εμένα. Δεν είναι γι' αυτόν τον κόσμο, είναι λίγο χαζό. Είναι λίγο χαζό, είναι λίγο καλλιτέχνης. Θέλει να φτιάξει τον κόσμο μέσα από την τέχνη. Σπουδάζει πολιτικές επιστήμες και σκηνοθεσία. Πιστεύει ότι θα φτιάξει τον κόσμο, όπως πίστευα κι εγώ ότι θα φτιάξω τον κόσμο. Εγώ μέσα από την πολιτική, βέβαια, έτσι κι αυτό. Έχουμε την ίδια πετριά.

Δυστυχώς δεν έχουμε διαφωνήσει ποτέ έντονα για την ιδέα μας για τον κόσμο γιατί… συμφωνούμε! Δυστυχώς, συμφωνούμε! Το παιδάκι και αυτό θα περάσει τα ίδια. Τις ίδιες κακουχίες, κάτι ξέρω σαν πατέρας».

«Με πιάνεις τώρα σε μια κατάσταση που είμαι χαρούμενος γιατί μου έγινε η πρόταση για τη "Γη της ελιάς" από το κανάλι και από τους δημιουργούς για να παίξω σε μια επιτυχία εξασφαλισμένη. Τριάμισι χρόνια σημειώνει επιτυχία και ξαφνικά σου λένε "έλα κι εσύ να πάρεις ένα κομματάκι από την επιτυχία", οπότε αυτό σου δημιουργεί μεγάλη ευθύνη και άγχος», συμπλήρωσε, ακόμα, ο Απόστολος Γκλέτσος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Μενεγάκη στο Μεγάλο Κανάλι.