Στην τελική ευθεία είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της Ιωάννας Τούνη, που το ετοιμάζει εδώ και αρκετό καιρό. Μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αλλά και το γιο της θα ετοιμάσουν βαλίτσες για κόσμους μακρινούς. Η ιδέα ξεκίνησε στις αρχές του 2023, όταν η ίδια ήθελε να χρησιμοποιήσει το υλικό που είχε στα social media από τα ταξίδια της με το σύντροφό της.

Ήδη έκανε πολλές αναρτήσεις, αλλά έπειτα από συζητήσεις αποφάσισαν να κάνουν κάτι πιο επαγγελματικό. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες της «ΟΝ time», θα ξεκινήσουν μια ταξιδιωτική εκπομπή, την οποία σκέφτονται να προβάλουν πρώτα μέσα από τα δικά τους social media και μετά να την παρουσιάσουν σε κάποιο κανάλι.

Πρόσφατα, μάλιστα, το ζευγάρι γιόρτασε τα γενέθλια του γιου του και υποδέχτηκε στο σπίτι του τον καλό του φίλο και interior designer Στέφανο Μεντεζή, ο οποίος επιμελήθηκε το στολισμό μαζί με όλο το concept για τα πρώτα γενέθλια του Πάρη. Τίποτα όμως δεν ήταν τυχαίο. Από τα γλυκά μέχρι τις αφίσες είχαν όλα ως θέμα ταξιδιωτικούς προορισμούς. Ακόμα και η τούρτα είχε μέρη που επισκέφθηκαν με το γιο τους και έγραφε: «Τα ταξίδια του Πάρη».

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχαν προτάσεις για ταξιδιωτική εκπομπή πριν γίνουν γονείς, όταν όμως ήρθε στον κόσμο το μωρό τους, «πάγωσαν» τις συζητήσεις. Ωστόσο, ξεκίνησαν τα οικογενειακά ταξίδια από τότε που ο Πάρης ήταν έξι μηνών, κάτι που σκέφτηκαν να μοιραστούν με τον κόσμο που τους ακολουθεί στα social media.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την εκπομπή να διαφέρει από τις ταξιδιωτικές που ήδη γνωρίζουμε, αφού θα περιλαμβάνει και πολλές εκπλήξεις για το κοινό, που θα μπορεί να συμμετέχει. Κάτι που ήδη κάνει η εντυπωσιακή influencer μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με χιλιάδες γυναίκες και άντρες να ανυπομονούν για κάθε νέο διαγωνισμό-έκπληξη. Όσο για τον προορισμό, θέλουν πολύ να κάνουν πρεμιέρα σε μια πολιτεία της Αμερικής.

Δημοσιεύθηκε στην Ontime