Ο Σταύρος Σβήγκος βρήκε την κάμερα της εκπομπής Breakfast@star. Εκεί, ο Σταύρος Σβήγκος μίλησε για τη μεταγραφή του επιτυχημένου σίριαλ «Έρωτα Φυγά» στο κανάλι του Αμαρουσίου, ενώ σε άλλη ερώτηση του ρεπόρτερ, άρπαξε το μικρόφωνο και άρχισε να τον ρωτάει εκείνος.

Όσα είπε ο Σταύρος Σβήγκος

“Βρέθηκε τελικά η λύση, νιώθω καλά για εμάς. Δεν μπορώ να βγω και να πανηγυρίσω, γιατί αυτή τη στιγμή άλλοι συνάδελφοί μου τραβάνε αυτό που τραβούσαμε εμείς πριν λίγο καιρό”, δηλώνει ο Σταύρος Σβήγκος.

“Γενικά είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Ακόμα κι όταν βλέπω ότι τα πράγματα πηγαίνουν στραβά και δεν πρόκειται να ισιώσουν, απλά το αποδέχομαι και λέω: αυτό είναι”, επισημαίνει ο ηθοποιός, Σταύρος Σβήγκος.

“Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε. Μακάρι να κρατήσει τον πήχη εκεί που τον είχε και να ανταποκριθεί ο κόσμος το ίδιο», εύχεται ο Σταύρος Σβήγκος για την επικείμενη «δεύτερη πρεμιέρα” που κάνει ο «Έρωτας Φυγάς» μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, ενώ o Σταύρος Σβήγκος, δηλώνει θετικός στο ενδεχόμενο ενός τρίτου κύκλου.

Όταν ο ρεπόρτερ της εκπομπής του «αποκαλύπτει» την ημερομηνία της πρεμιέρας και της επανέναρξης των γυρισμάτων, ο Σταύρος Σβήγκος πήρε το μικρόφωνο στα χέρια του και επέστρεψε τις ερωτήσεις στον δημοσιογράφο.

“Τι μέρες θα παίζουμε; Για πες μου, εσύ τα ξέρεις καλύτερα. Είσαι αισιόδοξος για τη ζωή;”, ρώτησε ο Σταύρος Σβήγκος χαριτολογώντας.