Δύο διαλόγους με εκατέρωθεν «καρφιά» είχαν νωρίτερα σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Οι δύο συνεργάτες, Κατερίνα Καινούργιου και  Ανδρέας Μικρούτσικος επιδόθηκαν σε ένα πινγκ-πονγκ από ατάκες και προσωπικά σχόλια, με την υπόλοιπη ομάδα να προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα και να λειάνει τις αιχμηρές αναφορές.

Ο διάλογος Καινούργιου και Μικρούτσικου

«Είπα εγώ αν ήταν επιτυχία ή όχι το συγκεκριμένο ρεπορτάζ; Μόνη σου τα λες, μόνη σου απαντάς, οπότε κάτσε μόνη σου να το συζητάς. Δεν υπάρχει διαφωνία, Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει… κι εγώ πρέπει να απολογούμαι για ποιο πράγμα;», ξεκίνησε να λέει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, σχετικά με τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού στην κάμερα της εκπομπής.

«Σε ρωτάνε «τι είναι η Κατερίνα Καινούργιου για σένα;» κι απαντάς με μία ψυχρότητα «η γυναίκα που κάνει μία εκπομπή». Έχεις γίνει viral στο TikTok», απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου μεταξύ σοβαρού και αστείου.

«Γίνεται μία σειρά ερωτήσεις, για να ρίξουν λάδι στη φωτιά. Εγώ θα απάνταγα για κάποια άλλα θέματα και ξαφνικά θέλουν να παίξουν με το εάν έχουμε τσακωθεί και διάφορα άλλα πράγματα», ανταπάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Τι είναι αυτή η απάντηση που έδωσα εκείνη τη στιγμή; Αποκωδικοποιώ πού θα το πάνε, τι θέλουν και αν πάνε να μου βάλουν μία τρικλοποδιά. Άσε να εκφράζει ο καθένας τι ανάγκες έχει. Δεν με αφήνετε ήσυχο λέω εγώ, μην ανοίξω το στόμα μου και δεν μας ξεπλένει ούτε ο Σηκουάνας», κατέληξε ο παρουσιαστής, τερματίζοντας τον πρώτο… γύρο της αντιπαράθεσης με την Κατερίνα Καινούργιου.

Λίγη ώρα αργότερα και ενώ το θέμα της συζήτησης ήταν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στη σημασία που έχει στα reality shows η ψηφοφορία του κοινού, τονίζοντας πως η ίδια είχε ψηφίσει τον Πρόδρομο Καθηνιώτη στο πρώτο Big Brother, που παρουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Όταν μου λες ότι ήσουν αγέννητη όταν ήμουν στην τηλεόραση, λες ψέματα», σχολίασε με νόημα ο παρουσιαστής.

«Μου άρεσες πολύ τότε. Μιλούσε πολύ ωραία ελληνικά, γρήγορα και σωστά», παραδέχθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να της απαντά: «Την αλήθεια λέει. Της άρεσα… τότε. Από όλα αυτά μου πήρες μόνο το γρήγορα».

«Και την αυτοαναφορικότητα», πρόσθεσε η οικοδέσποινα της εκπομπής.

«Είσαι καθηγήτρια σε αυτό, δεν σου την έχει πάρει κανείς. Είναι δικιά σου, την έχεις φέρει από τη Γαλλία και την κάνεις ό,τι θέλεις», ανταπάντησε κλείνοντας το θέμα ο Ανδρέας Μικρούτσικος, σχόλιο που δεν φάνηκε να άρεσε ιδιαίτερα στην Κατερίνα Καινούργιου.