Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη έδωσε ο ηθοποιός Διονύσης Παπανδρέου που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη δραματική σειρά «Η γη της ελιάς». 

Οι δηλώσεις του Διονύσης Παπανδρέου

Ο νεαρός πρωταγωνιστής, Διονύσης Παπανδρέου ανέφερε για τη μεγάλη παραγωγή του MEGA και τον ρόλο του: «Είναι μια δουλειά που γίνεται με πολλή αγάπη. Ο Φίλιππος περιμένει από τη Βασιλική, τη γυναίκα του, να δει κάποια σημάδια συμπεριφοράς στο ίδιο μονοπάτι που χάραξε και ο ίδιος με την αδελφή του. Για αυτόν τον λόγο έχουμε και μία ρήξη μεταξύ τους». 

Για τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια, ο Διονύσης Παπανδρέου πρόσθεσε: «Θα υπάρξει μία ρήξη στη σχέση της Βασιλικής και του Φίλιππου. Θα δούμε κατά πόσο θα θεραπευτεί».  

Η χημεία του με την Ιφιγένεια Τζόλα, την τηλεοπτική Βασιλική, είναι τόσο καλή, που ορισμένα δημοσιεύματα τους ήθελαν ζευγάρι και στη ζωή. «Αυτό σημαίνει ότι κάνουμε καλά τη δουλειά μας. Με την Ιφιγένεια έχουμε μία εξαιρετική σχέση μεταξύ μας, είμαστε μόνο φίλοι. Τα δημοσιεύματα που μας ήθελαν ζευγάρι δεν ισχύουν», σημείωσε σχετικά, ο Διονύσης Παπανδρέου.

Όσο για το φλερτ και την προσωπική του ζωή, δήλωσε: «Έχω βγει ραντεβού μέσω social media. Φλερτάρω έξω, δεν ντρέπομαι. Είμαι πολύ καλά και ήρεμος αυτή την περίοδο». 

Όπως αποκάλυψε επίσης, ο Διονύσης Παπανδρέουόταν ήταν μικρός δέχθηκε bullying για το ύψος και τα κιλά του, ενώ είχε βρεθεί αντιμέτωπος με συμπεριφορές που τον κρατούσαν στο περιθώριο. 

Φέτος, ο Διονύσης Παπανδρέου πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά στο θέατρο μαζί με την Αφροδίτη Λιάντου στην παράσταση «Φακντ-απ» σε σενάριο του Τάσου Ιορδανίδη και σκηνοθεσία της Θάλειας Ματίκα. Παράλληλα, ο νεαρός ηθοποιός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθεί σε κάποια εκπομπή καθώς έχει κάνει μαθήματα δημοσιογραφίας.