Η Βάνα Μπάρμπα φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και έδωσε στην Ελεονώρα Μελέτη μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.


Με έβλεπες κι ήξερες τι παίρνεις

Πιο συγκεκριμένα η Βάνα Μπάρμπα εξομολογήθηκε: «Την έπαρση την είχα, δεν έβλεπα τους άλλους, ήμουν αγενείς με τους ανθρώπους, αλλά αυτά είναι ο χρόνος και η νεότητα. Εγώ είχα την τόλμη να είμαι ο εαυτός μου.

Εμένα με έβλεπες κι ήξερες τι παίρνεις. Πάντα ήμουν πολεμίστρια, έχω πληγώσει κόσμο αλλά χωρίς δόλο. Είμαι πολύ σκληρή, έχω αυτό το Ηπειρώτικο της μητέρας μου».

Περνάω μία δοκιμασία με τη μητέρα μου

«Δυστυχώς αυτή τη στιγμή περνάω άλλη μία δοκιμασία. Η μητέρα μου έχει άνοια. Βλέπω αυτή τη γυναίκα να γίνεται μωρό. Αυτό το πράγμα με συγκλονίζει και θέλω να το κάνω και στο θέατρο. Και πόσοι άνθρωποι το περνάνε.

Μου κόβει τη ψυχή και θέλω να πω ένα δημόσιο ευχαριστώ στο νοσοκομείο. Φοβάμαι για το μέλλον. Φοβάμαι τα γηρατειά», ανέφερε στη συνέχεια η Βάνα Μπάρμπα.

Βλέποντας έτσι τη μητέρα μου δάκρυζα

«Βγαίνοντας από το νοσοκομείο και βλέποντας έτσι τη μητέρα μου, δάκρυζα. Ήταν ένα σοκ και είπα “Θεέ μου, πρέπει να με κρατήσεις δυνατή για να μπορέσω να την κρατήσω". Έχω χάσει και την αδελφή μου και πρέπει να είμαι εκεί» κατέληξε η Βάνα Μπάρμπα.


Δείτε το σχετικό βίντεο με όλη την συνέντευξη: