Το «Μega Καλημέρα» συγκέντρωσε τα καυτά νέα της showbiz και σας τα παρουσιάζει.

Για το πως έβλεπε τις σχέσεις με τους άντρες όταν ήταν νεότερη και τις προδοσίες που βίωσε θα μιλήσει απόψε η Βάνα Μπάρμπα στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, «Ανοιχτά» στο OPEN.

«Σιχαινόμουν το συμβατικό κι ακόμα το σιχαίνομαι. Η μονογαμία είναι ενάντια στην ανθρώπινη φύση, δεν μπορείς να είσαι 18-19 χρονών, να παντρεύεσαι, να κάνεις παιδιά Η καθημερινότητα; Ο έρωτας; Σε μερικούς άνδρες δεν τους άξιζα. Κάποιοι ήταν πιο καλοί και σπουδαίοι από εμένα, δεν ήμουν στο ίδιο επίπεδο. Εγώ ήμουν μόνο ένα καλομαθημένο κορίτσι που ήξερε μόνο να παίρνει», αποκάλυψε.

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε και για τον χαμό της αδελφής της: «Απ’ όταν έχασα την αδερφή μου, την Σούλα, δεν μπορώ να ξαναπάω στα Γιάννενα. Κοντεύουν τρία χρόνια, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν θα είναι εκεί και δεν θα με περιμένει. Δεν θέλω να με κατηγορήσουν κάποιοι ότι τους ξέχασα…».

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» ήταν ο Good Job Nicky, ο γιος του Γιάννη Πάριου, οποίος μίλησε για τη Eurovision και τη μητέρα του Σοφία Αλιμπέρτη.

Δείτε την συνέντευξη - Good Job Nicky για Σοφία Αλιμπέρτη: Όταν ακούει τη μουσική μου παύει να είναι μητέρα μου, γίνεται συνεργάτης (Βίντεο)

«Δεν κλείνω συχνά πόρτες, αλλά θα δούμε αν θα ξαναδηλώσω τραγούδι για την Eurovision», είπε και τόνισε πως αν και τον ενδιαφέρει η παγκόσμια αναγνώριση, δεν θέλει να αμερικανοποιηθεί.

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Ταμίλα Κουλίεβα στο περιοδικό «You», η οποία αναφέρθηκε στο bullying που έχει δεχτεί σε παράσταση από γυναίκα, ενώ με τον πρώην σύζυγό της έχει συνεργαστεί ελάχιστες φορές.

Με μία ξεχωριστή φωτογραφία η Πέννυ Μπαλτατζή γνωστοποίησε πως θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά! Η τραγουδίστρια ανέβασε μία φωτογραφία με το τεστ εγκυμοσύνης, με την ίδια να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: