Ο Αντώνης Ρέμος στήριξε χθες με την παρουσία του τον Γιώργο Σαμπάνη, στην απονομή του πολυπλατινένιου δίσκου του, η οποία πραγματοποιήθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται τη φετινή σεζόν με την Δέσποινα Βανδή.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού», τονίζοντας με νόημα ότι βρισκεται εκεί για να στηρίξει τον συνάδελφό του.

Πρέπει να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον

«Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, γιατί μόνο αν στηρίζεις τους συναδέλφους σου μπορείς να δώσεις πράγματα στον κόσμο που θα μείνουν και θα έχουν πραγματική αξία» ανέφερε με νόημα ο Αντώνης Ρέμος.

Δείτε ακόμη: Γιώργος Νταλάρας - Οι επικές κόντρες του από τον Ρέμο και τον Αργυρό μέχρι τους Πανούση, Βίσση, Λαζόπουλο, Καφετζόπουλο, Αγγελάκα (Βίντεο)

O Αντώνης Ρέμος μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη, στην απονομή του πολυπλατινένιου δίσκου του
O Αντώνης Ρέμος μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη, στην απονομή του πολυπλατινένιου δίσκου του

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, ότι ο Αντώνης Ρέμος και ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν θα αφήσουν στίγμα στη μουσική, όπως ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο τραγουδιστής αρκέστηκε να απαντήσει: «Δεν έχω να πω κάτι, ευχαριστώ πολύ».

Ίσως ενδιαφέρει: O Κωνσταντίνος Αργυρός απάντησε στις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα - «Είμαι ένα τίποτα μπροστά του» (Βίντεο)

Ωστόσο αυτή η αντίδραση του καλλιτέχνη θεωρήθηκε από το πάνελ της εκπομπής ότι ήταν η απάντηση  στον Γιώργο Νταλάρα. Ειδικά το κομμάτι εκείνο όπου Αντώνης Ρέμος είπε ότι «με το να στηρίζεις τους συναδέλφους σου μπορείς να δώσεις πράγματα στον κόσμο που θα μείνουν, και θα έχουν πραγματική αξία...»

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: