Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Γιάννης Βαρδής. Ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Βαρδής απαντά στα αιχμηρά σχόλια που έκανε νωρίτερα σήμερασε βάρος του η Φιλοθέη Μωβ. Η πρώην σύζυγος του πατέρα του δεν δίστασε να κάνει λόγο για «σκουπίδια», τα οποία αντιμετωπίζουμε πετώντας τα στον κάδο.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Βαρδή

«Θεωρεί δηλαδή τον γιο του Αντώνη Βαρδή σκουπίδι; Άρα λοιπόν το DNA του Αντώνη Βαρδή, που υποτίθεται τον αγαπάει, τον θεωρεί σκουπίδι; Τι να σας πω εγώ για αυτό; Αν έχει ξεπεράσει την πίστα, της δίνω συγχαρητήρια», σχολιάζει ο  Γιάννης Βαρδής στη ρεπόρτερ Μένια Κούκου.

«Εγώ μίλησα με χαρτιά, με έγγραφα. Μπορεί λοιπόν να λέει ό,τι θέλει. Δεν έχει να πει τίποτα. Γιατί δεν βγήκε να πει για το ηθικό δικαίωμα, όταν εγώ έκανα τη συναυλία; Γιατί δεν είχε τι να πει. Δεν μου έδωσε καμία άδεια για να κάνω τη συναυλία του πατέρα μου», υποστηρίζει ο γνωστός τραγουδιστής, Γιάννης Βαρδής.

«Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που θα μιλήσω για αυτό, για αυτή την κυρία. Αν μπούμε σε μία διαδικασία ακύρωσης του γάμου, θα χαρώ πολύ να το κάνω. Ας έχει τον νου της, κάποια στιγμή μπορεί να συμβεί. Δεν μπορώ να το κάνω εγώ αλλά μπορεί η αδελφή μου», σημειώνει ο  Γιάννης Βαρδής στην κάμερα του Alpha.

«Δεν τήρησε πολλά από αυτά που υποσχέθηκε στον πατέρα μου, όπως ότι τα πνευματικά δικαιώματα είναι δικά μας και δεν θα διεκδικήσει τίποτα. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να μην έβαζα την υπογραφή μου για αυτόν τον γάμο. Δεν μπορούσα τότε να σκεφτώ καθαρά. Έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο μετά», επισημαίνει ο  Γιάννης Βαρδής.

«Οι γνωματεύσεις γράφουν ότι εκείνη την περίοδο της ζωής του δεν είχε σωστή αντίληψη για να παίρνει αποφάσεις. Στην περίπτωση του γάμου τους, ήθελαν η νύφη και ο μάρτυρας. Ο γαμπρός δεν πήρε χαμπάρι. Ο πατέρας μου κοιμόταν», αναφέρει στην κάμερα του Super Κατερίνα ο Γιάννης Βαρδής.