Τα όσα συμβαίνουν στο Survivor, αλλά και τους παίκτες των Διασήμων, σχολίασε ο Σπύρος Μαρτίκας στην εκπομπή Breakfast@star.

Μάλιστα, o Σπύρος Μαρτίκας δεν μάσησε τα λόγια του, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τη Μαρία Αντωνά, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν την αναγνώρισε χωρίς μακιγιάζ.

«Τα επεισόδια μέχρι τώρα δεν μου έχουν αφήσει τίποτα το ιδιαίτερο ούτε στο θέμα της συμβίωσης, ούτε και κάτι τρομερό αγωνιστικά. Πιστεύω η εξέλιξη του παιχνιδιού να είναι διαφορετική για να τονωθεί η τηλεθέαση… Η Ασημίνα είναι, όπως την ξέρουμε. Δεν ξέω αν της λείπω εγώ», δήλωσε αρχικά, Σπύρος Μαρτίκας και συνέχισε:

«Η Δαλάκα μάλλον χρωστάει γιατί πια έχει γίνει καριέρα το Survivor και για πολλούς είναι και πολλοί νέοι άνθρωποι αναζητούν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, την αναγνώριση και να κάνουν κάτι μετά το παιχνίδι. Η Δαλάκα για τέταρτη φορά είναι μία επαγγελματίας παίκτρια Survivor. Χρωστάει το περσινό και να παίξει τίμια απέναντι στους οπαδούς της και στους υποστηρικτές της», ενω απάντησε και για τις φήμες που θέλουν τη παίκτρια να έχει σχέση παίκτρια με τον Acun Ilicali.

Αναφορικά με τη Μαρία Αντωνά,Σπύρος Μαρτίκας  τόνισε: «Η Μαρία Αντωνά στην αρχή ήταν αγνώριστη και μετά την αναγνώρισα. Η μεγαλύτερη ανακάλυψη της ανθρωπότητας ήταν η φωτιά, η δεύτερη μεγαλύτερη ανακάλυψη είναι το μακιγιάζ».