Μετά την προβολή ενός βίντεο με τις τελευταίες δηλώσεις που έχουν κάνει ο Γιάννης Βαρδής και η Καλλιστώ Βαρδή, καθώς και η Φιλοθέη Μωβ για τη μεταξύ τους κόντρα, η Ελεονώρα Μελέτη πήρε θέση.

Δείτε ακόμη: Φιλοθέη Μωβ - Σκληρή απάντηση στον Γιάννη Βαρδή - "Ας έχει τον νου της", απάντησε ο τραγουδιστής (Βίντεο) 

Tα σκουπίδια τα αντιμετωπίζουμε με το να τα πετάμε

«Δεν θέλω να μιλήσω για κάτι αρνητικό, αυτά λύνονται αλλού. Τα “τίποτα”, τα “σκουπίδια” τα αντιμετωπίζουμε με το να τα πετάμε» ήταν τα λόγια της Φιλοθέης Μωβ που έκαναν την Ελεονώρα Μελέτη  να αντιδράσει.

Ίσως ενδιαφέρει: Καλλιστώ Βαρδή -"Κόλαφος" για Φιλοθέη Μωβ – "Δεν μπορούσαμε να πενθήσουμε τον πατέρα μας από τα προβλήματα που δημιουργούσε" (Βίντεο)

Απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί

«Συγγνώμη που επεμβαίνω, αλλά απαράδεκτoι αυτοί οι χαρακτηρισμοί που ακούγονται. Δεν επιτρέπεται να αποκαλείς σκουπίδια και να υπονοείς ανθρώπους, παιδιά, ενός ανθρώπου που υποτίθεται έχεις αγαπήσει, έχεις παντρευτεί, υποτίθεται, υποτίθεται. Απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί να ακούγονται δημόσια.

Είναι τα παιδιά του ανθρώπου που υποτίθεται ότι έχεις αγαπήσει

Δεν ξέρω τι έχει συμβεί σε αυτή την οικογένεια και δεν με αφορά προσωπικά, αλλά είναι απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί για να χαρακτηρίζεις –προς τα εκεί κατάλαβα ότι πάει– έτσι τα παιδιά του ανθρώπου που υποτίθεται ότι έχεις αγαπήσει τόσο πολύ στη ζωή σου», είπε τέλος η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από το 6:45′ και μετά: