Τελειωμό δεν έχει η κόντρα που κρατά εδώ και χρόνια ανάμεσα στην οικογένεια Βαρδή και τη Φιλοθέη Μωβ.

Οι δύο πλευρές ανταλλάσσουν διαρκώς δηλώσεις και μάλιστα στις τελευταίες ο Γιάννης Βαρδής προειδοποίησε τη Φιλοθέη Μωβ ότι κάποια στιγμή στο μέλλον ενδεχομένως να μπει στη διαδικασία να ακυρώσει τον γάμο της με τον πατέρα του.

Εκείνη, από την άλλη, μίλησε για «σκουπίδια» που ο μόνος τρόπος για να τα αντιμετωπίσεις είναι να τα πετάς στον κάδο.

"Δεν μπορούσαμε να πενθήσουμε τον πατέρα μας"

Αυτή τη φορά η αδερφή του Γιάννη Βαρδή, Καλλιστώ, ήταν εκείνη που μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την κόντρα που επικρατεί.

Ο Γιάννης είχε δηλώσει ότι εκείνος είναι μάρτυρας και δεν μπορεί να προχωρήσει σε διαδικασία ακύρωσης, αλλά μπορεί εκείνη.

«Δεν θέλω να ασχοληθώ με ένα άτομο που μας έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Θα το συζητήσω με τον αδερφό μου για να δούμε τι θα κάνουμε στο άμεσο μέλλον. Δεν μπορούσαμε να πενθήσουμε τον πατέρα μας από τα προβλήματα που μας δημιουργούσε», δήλωσε η Καλλιστώ Βαρδή.

"Γραφικοί και εμμονικοί"

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ζήτησε μια απάντηση από τη Φιλοθέη Μωβ και εκείνη την έδωσε.

«Δεν έχω να πω τίποτα, αυτά λύνονται εκεί που αρμόζει. Όχι με τον κόσμο, δεν χρειάζεται να ξέρει. Κουράσαμε. Γραφικοί, εμμονικοί, πράγματα που είναι για τα σκουπίδια, όλη αυτή η κατάσταση. Κουράζεται ο κόσμος να ακούει εμμονικούς ανθρώπους να λένε τα ίδια και τα ίδια. Εγώ δεν μπορώ να παίξω αυτό το παιχνίδι», είπε μεταξύ άλλων.

"Είναι αρκετά επιθετικός σε αυτό το ζήτημα"

Ο Ηρακλής Βλάχος, κουμπάρος της Φιλοθέης Μωβ, πήρε θέση για την κατάσταση ανάμεσά τους.

«Είπε σκουπίδια, αλλά νομίζω ότι αναφέρθηκε στις καταστάσεις, όχι στο πρόσωπο του Γιάννη. Είναι αρκετά επιθετικός στο συγκεκριμένο ζήτημα. Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω. Είναι αστείο να υπογράφεις μάρτυρας στον γάμο του πατέρα σου και να το παίρνεις πίσω και να παραπονιέσαι. Δεν είναι σοβαρά όλα αυτά. Ακύρωση γάμου με κάποιον που δεν είναι στη ζωή;», τόνισε.