Σε μια πολύ δυσάρεστη ανακοίνωση προχώρησε η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη», την Πέμπτη 18/01/2024. Η παρουσιάστρια φανερά άσχημα ψυχολογικά, με πρησμένα μάτια και κατεβασμένο κεφάλι, ανέφερε πως ήταν μια πολύ δύσκολη ημέρα για την ίδια, ωστόσο, όπως είπε, θα αποκαλύψει τι έχει συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σήμερα καταλάβαμε τι ακριβώς έχει συμβεί στην Δανάη Μπάρκα, αφού η παρουσιάστρια με μια ανάρτησή της στο Instagram, και με ένα βίντεο, έδωσε όλες τις απαραίτητες εξηγήσεις. Η Ροξυ, το αγαπημένο σκυλάκι της οικογένειας, "έφυγε" από την ζωή, και όπως ανέφερε η Δανάη Μπάρκα «μαζί της έφυγε ένα μεγάλο κομμάτι μας που δεν θα αναπληρωθεί ποτέ».

Δείτε ακόμη: Δανάη Μπάρκα - "Είναι δύσκολη μέρα για εμένα, ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη" (Βίντεο)

Έγραψε στην ανάρτησή της:

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα το γράψω ή θα το ζήσω αυτό.

Ίσως εθελοτυφλούσα, ίσως έβλεπα ποσό δυνατή είναι και κορόιδευα τον εαυτό μου πως θα είναι για πάντα μαζί μας, ίσως έκανε τα αδύνατα δυνατά να μου δείξει πως αντέχει οτιδήποτε προκύψει και θα φτάσει 100 ετών, ίσως παρατηρούσα την αγάπη που έδινε κι έπαιρνε και ήλπιζα πως αυτή η αγάπη είναι το γιατρικό για την αιωνιότητα…ίσως..ίσως…ίσως.

Όσοι γνώρισαν την Ροξυ, καταλαβαίνουν απόλυτα τι σημαίνει αυτό.

Η Ροξυ ήταν τα φιλιά που έπαιρνα όταν έκλαιγα στα δύσκολα, στις απώλειες, στις αλλαγές.
Η Ροξυ ήταν η αγκαλιά που λάμβανα όταν ένιωθα ότι δεν μπορώ να αντεπεξέλθω σε τίποτα, όταν πνιγόμουν από λύπη, από απελπισία κι από θυμό.

Η Ροξυ ήταν το σκυλί που όλα τα παιδιά εντυπωσιαζόντουσαν απ το μέγεθος και ξεπερνούσαν αμέσως τον φόβο τους και έμπαιναν στην μουσούδα της και έπαιζαν.


Η Ροξυ ερχόταν στα θέατρα, στην εκπομπή, στις βόλτες και έτρεχε να σκουντήξει τους πάντες για να ξεκλέψει ένα χάδι

Η Ροξυ ήταν η οικογένεια που θα ονειρευόταν κάθε παιδί, κάθε άνθρωπος, κάθε ζευγάρι, κάθε ένας από όλους.

Η Ροξυ έφευγε απ το τραπέζι μας στους καφέδες και πήγαινε στα δίπλα τραπέζια να την χαϊδέψουν.


Η Ροξυ "έβγαλε" γάλα χωρίς να είναι έγκυος για τον Μεζέ, όταν πρωτοήρθε σπίτι, και μετά ξανά για 4 γατάκια νεογέννητα που βρήκαμε στα σκουπίδια και τα μεγαλώσαμε για 1 μήνα σπίτι μας.

Η Ροξυ ήταν το σκυλί θαύμα.
Ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος με βλέμμα παιδιού, που επέλεξε να ζει στο σώμα ενός σκυλιού γιατί οι άνθρωποι είναι πολύ χειρότεροι.

Η Ροξυ έφυγε και μαζί της έφυγε ένα μεγάλο κομμάτι μας που δεν θα αναπληρωθεί ποτέ.
Ρόξυ μου, μας έκανες καλύτερους ανθρώπους.

Δείτε την ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα στο Instagram: