Για το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία ρωτήθηκε και για τον τρόπο που το αντιμετώπισε η Ναταλία Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται».

«Εμένα δεν μου άρεσε ο τρόπος του Γιώργου Νταλάρα, οι χαρακτηρισμοί, οι λέξεις που χρησιμοποίησε. Παρόλο που ήταν χαμογελαστός. Αυτό ήταν που θεώρησα άστοχο. Θα μπορούσε να μη μιλήσει στις κάμερες, ο καθένας έχει δικαίωμα να μη μιλήσει και εγώ θα μπορούσα τώρα να μη μιλήσω.

Οι χαρακτηρισμοί είναι ένα άλλο επίπεδο και θεωρώ ότι ένας άνθρωπος που προάγει πολιτισμό, όπως ο Γιώργος Νταλάρας θα έπρεπε να φέρεται με τον αντίστοιχο πολιτισμό, ειδικά σε νέα παιδιά» είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.


Όσον αφορά στη Ναταλία Γερμανού απάντησε: «Αυτό που είπε, το άκουσα γενναίο. Φαντάζομαι θα αλλάξει την εκπομπή της τώρα. Ίσως έκανε μια αυτοκριτική μέσα σε αυτό και ένιωσε έτσι, γιατί ήταν και δικοί της ρεπόρτερ εκεί. Οπότε φαντάζομαι στο πλαίσιο της αυτοκριτικής, μπορεί να θεωρεί ότι γίνονται λάθος κάποια πράγματα, μπορεί να μην έχει και τον έλεγχο του περιεχομένου. Πολλές φορές την έχω ακούσει να διαφωνεί με τον αρχισυντάκτη της στον αέρα. Καταλαβαίνω ότι κάνοντας την αυτοκριτική της και συμφωνώντας με τον Γιώργο Νταλάρα είναι κάτι που ενδεχομένως δεν θα θελήσουν να συνεχίσουν να κάνουν. Το βρίσκω πολύ γενναίο».

Σχετικά με την άποψη του Νίκου Συρίγου, τόνισε: «Όταν ο Νίκος Συρίγος κάνει δική του εκπομπή, ας μη βάλει πεσίματα».