Ο Νίκος Συρίγος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και κλήθηκε να απαντήσει στις δηλώσεις που έκανε για εκείνον η Σίσσυ Χρηστίδου σχετικά με το λεγόμενο «πεσίματα» των δημοσιογράφων στους καλλιτέχνες.

«Όταν ο Νίκος Συρίγος κάνει δική του εκπομπή, ας μη βάλει "πεσίματα"» δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Fay’s Time» και στη Σοφία Ραυτοπούλου.


Ό,τι ήταν να πει ο Νταλάρας, το είπε

«Ό,τι κάνουν ο Γιώργος Νταλάρας και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη το κάνουν σε πολύ υψηλή ποιότητα και είναι κέρδος για τον πολιτισμό της χώρας. Να σταματήσουμε να σχολιάζουμε; Ό,τι ήταν να πει το είπε, το είπαμε και εμείς, είναι ένας φαύλος κύκλος πια. Ας σταματήσουμε. Ας αφήσουμε τον κάθε άνθρωπο να λέει ό,τι θέλει» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Συρίγος μιλώντας στον δημοσιογράφο, Γιώργο Βιολέντη.

Δείτε ακόμη: Χρηστίδου: "Αυτό που είπε η Γερμανού για το ξέσπασμα Νταλάρα το άκουσα γενναίο - Φαντάζομαι θα αλλάξει την εκπομπή της" (Βίντεο)


Θα τα πούμε στη σύσκεψη με Σίσσυ

«Ξέρω τι είπε η Σίσσυ, θα τα πούμε στη σύσκεψη. Είμαστε μια οικογένεια και την αγαπώ πολύ. Είμαστε όλοι μια χαρά. Μια χαρά ήταν όλα αυτά που είπε. Θα πω αλήθεια, δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος με τα πεσίματα. Δεν θα το έκανα εγώ. Η αίσθηση που έχω για τη δημοσιογραφία είναι διαφορετική. Όλοι προσεγγίζουμε τη δημοσιογραφία αλλιώς. Ο Γιώργος Νταλάρας σέβεται περισσότερο τη δημοσιογραφία από κάθε δημοσιογράφο» τόνισε ο Νίκος Συρίγος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Ο Νίκος Συρίγος μίλησε όμως και στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τη σχέση του με τον Γιώργο Νταλάρα.