Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The2NightShow ήταν, το βράδυ της Τετάρτης (24/1), η ηθοποιός, Λένα Δροσάκη.

Μεταξύ άλλων μίλησε για τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί “Ο πρώτος από εμάς”, για τον γιο της και τη μητρότητα, για τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη καθώς και για την παιδική της ηλικία.

Ένα από τα highlights της συνέντευξης ήταν όταν αποκάλυψε πως μικρή ήταν “το απόλυτο αγοροκόριτσο”, απαντώντας σε ερώτηση του παρουσιαστή αν “ήταν από πάντα τόσο όμορφη και αν όλοι έλεγαν ‘η πριγκίπισσα με τα μπλε μάτια'”

“Όχι καλέ.. αυτό μου το έλεγε η μαμά μου, όλοι οι υπόλοιποι έλεγαν ‘τι αγοράκι είναι αυτό’. Ήμουν αγοροκόριτσο.. και μάλιστα το “κόριτσο” δεν υπήρχε. Υπήρχε μόνο το αγόρι. [..] Είχε υπάρξει μια περίοδος που με είχε ρωτήσει η μαμά μου και μου είχε πει: ‘Κοίταξε να δεις. Αν είσαι λεσβία θέλω να μου το πεις και εγώ θα σε στηρίξω’. Πάρα πολύ ωραίο” ανέφερε χαρακτηριστικά, η Λένα Δροσάκη..

“Ήμουν πολύ αγοροκόριτσο και σου λέει “μπορεί”, “θα μπορούσε”. [..] Εντάξει, η μητέρα υποτίθεται (θα θέλαμε) να έχει αυτή την αποδοχή που λέμε γιατί, όταν τα παιδάκια παίρνουν αποδοχή από την μαμά, μεγαλώνουν και γίνονται ενήλικες ώριμοι και δεμένοι”, πρόσθεσε, η Λένα Δροσάκη.


“Η μητέρα σου σού έκανε μια ερώτηση λοιπόν, ‘μήπως κορίτσι μου είσαι μια κοπέλα που της αρέσουν άλλες κοπέλες;’. Θα μπορούσες εσύ να το ρωτήσεις, αν ένιωθες ότι ο γιος σου έλκεται από το ίδιο φύλο;” ρώτησε ο παρουσιαστής, με τη Λένα Δροσάκη να απαντά:

“Είναι πολύ ωραία ερώτηση, την κάνω και εγώ πολύ συχνά στον εαυτό μου. Αν θα πρέπει να εμπλακώ σε αυτό το κομμάτι ή πως να τον ωθήσω να ακούσει εκείνος τι θέλει, να του επιτρέψω να ανθίσει χωρίς να υπάρχει η δική μου αγωνία τι σεξουαλική κατεύθυνση ή προτίμηση θα επιλέξει. Οτιδήποτε κι αν είναι αυτό. Δεν ξέρω αν μου πέφτει λόγος. [..] Νιώθω πως μεγαλώνω και εγώ και παρατηρώ στον εαυτό μου τις συντηρητικές απόψεις, με τις οποίες έχουμε γαλουχηθεί και αναρωτιέμαι αν αυτό είναι δικό μου ή κάποιου άλλου που μου έχει φορεθεί; Πρέπει να το συνεχίσω ή να το αποτινάξω από πάνω μου; Κάνω συνεχώς αυτές τις ερωτο-απαντήσεις” σημείωσε, η Λένα Δροσάκη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cynk6s9u61xt)