Ο Λευτέρης Πανταζής συνάντησε τον Νίκο Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» σε μια συνέντευξη για την πορεία του στο τραγούδι και τις έντονες στιγμές του σε προσωπικό επίπεδο.

Η κόρη του, Κόνι Μεταξά, και ο γαμπρός του, Μάριος Καπότσης, ήταν από τους πρώτους που μίλησαν για τον δικό τους Λευτέρη Πανταζή αλλά και τον ρόλο του ως πατέρα.

Είναι λίγο μια πονεμένη ιστορία

Όπως είπε η Κόνι Μεταξά: «Είναι λίγο μια πονεμένη ιστορία, δεν θα πω ψέματα. Με ρωτάνε πώς είναι να έχεις πατέρα τον Λευτέρη Πανταζή, δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση γιατί δεν ξέρω πώς είναι να μην έχεις πατέρα τον Λευτέρη Πανταζή. Για μένα αυτό ήταν η πραγματικότητά μου, η ζωή μου, η καθημερινότητά μου με έναν πατέρα ο οποίος είναι super star», ανέφερε για τον τραγουδιστή πατέρα της η Κόνι Μεταξά.

«Υπήρχε ένα μικρό ποσοστό που μπορούσε να αφιερώσει στην οικογένεια και στο παιδί του (…)», εξομολογήθηκε στη συνέχεια η Κόνι Μεταξά.

Τώρα μπορώ να τον δικαιολογήσω και να τον συγχωρέσω

«Πέρασαν πολλά χρόνια για να μπορέσω να είμαι εντάξει με αυτό, αλλά πλέον ως καλλιτέχνης κι εγώ μπορώ να τον δικαιολογήσω, μπορώ να τον συγχωρέσω γιατί κάτι το οποίο δεν μου το έχει δώσει σε αυτόν τον τομέα, μου το έχει δώσει αλλού και με έχει μάθει πώς μπορώ να είμαι καλός επαγγελματίας και να δω τι δεν θέλω να κάνω εγώ όταν κάνω οικογένεια», ανέφερε η Κόνι Μεταξά για τον πατέρα της στη late night εκπομπή του ANT1.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: