Η Ραφαέλα Πιτσικάλη έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη 17/01/2024 και η αδερφή της, Μαρία, ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok με φωτογραφίες από τη ζωή της, που τις συνόδευε το τραγούδι της Μάρθας Φριτζήλα «Νερό στη βάρκα μας», για να τιμήσει και αποχαιρετήσει την αδερφή της, η οποία έδωσε συγκλονιστική μάχη με τον καρκίνο.


Με ενέπνευσες και Έγινες άγγελος

«Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν όσο εμείς δεν τους ξεχνάμε. Με ενέπνευσες, με έκανες πιο δυνατή, πιο χρωματιστή μα κυρίως με έκανες να εκτιμήσω την κάθε στιγμή. Έγινες άγγελος. Σ’ ευχαριστώ για όλες τις στιγμές μας, γενναίο μου πλάσμα. Είμαι περήφανη που είμαι αδερφή σου. Εύχομαι μια μέρα τα παιδιά μου να σου μοιάσουν. Θα έρθω να σε συναντήσω, αδερφούλα μου. Μπόρα είναι και πέρασε. Εις το επανιδείν, Ραφαελίτσα μου», έγραψε η αδελφή της Ραφαέλας στο Tik Tok.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο TikTok:

@marypitsikali Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν όσο εμείς δεν τους ξεχνάμε.Με ενέπνευσες, με έκανες πιο δυνατή, πιο χρωματιστή μα κυριώς με έκανες να εκτιμίσω την κάθε στιγμή.Έγινες άγγελος🤍Σ’ευχαριστώ για όλες τις στιγμές μας γενναίο μου πλάσμα.Είμαι περήφανη που είμαι αδερφή σου. Εύχομαι μια μέρα τα παιδιά μου να σου μια σου μοιάσουν. Θα έρθω να σε συναντήσω αδερφούλα μου.Μπόρα είναι και πέρασε🌈.Εις το επανιδείν Ραφαελίτσα μου🕊️ Σ’αγαπώ #rafaelapitsikali ♬ Nero Sti Varka - Martha Frintzila & Orestis Ntantos

Δείτε τις φωτογραφίες της στο Instagram: