Καλεσμένος στην εκπομπή, Ελένη, βρέθηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και αναφέρθηκε τόσο στην πορεία του από το Μαύρο Ρόδο στο Ναυάγιο, όσο και την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί.


Την προηγούμενη σεζόν, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης ήταν ο αγαπημένος όλων ολόφωτος Πέτρος και φέτος τον απολαμβάνουμε ως τον ένστολο Άγγελο.

Η ιστορία του δεν είναι ξεκάθαρη ακόμη, ωστόσο, ο έρωτας του χτύπησε την πόρτα ενώ ταυτόχρονα αρχίζει να εργάζεται για τον Ιπποκράτη που σίγουρα αυτό μόνο θετικό πρόσημο δεν είναι.


Πώς φάνηκε του Μιχαήλ Ταμπακάκη η μετάβαση από τον Πέτρο στον Άγγελο;

«Για εμένα είναι συνειδητό να κάνω κάτι διαφορετικό. Επειδή ήταν πολύ έντονα, δεν ήθελα να πάω πάλι στο ίδιο επειδή άρεσε.

Νομίζω πως ο ρόλος στο “Ναυάγιο” μου άρεσε πάρα πολύ.

Φέτος ήθελα να κάνω θέατρο γιατί πέρσι είχα πολλή δουλειά και δεν έκανα. Έτσι, κούμπωσε πολύ ωραία η σειρά γιατί μπορούσα.

Επίσης, δεν πιστεύω στο μέγεθος των ρόλων. Είναι πολύ ευτυχές αυτό που συμβαίνει φέτος. Η δουλειά είναι πάρα πολύ καλή και ο καθένας στον τομέα του κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί», είπε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.


Ο ρόλος του, Μιχαήλ Ταμπακάκη ως Άγγελος στη σειρά, Το Ναυάγιο

«Είναι ένα παιδί που με συγκινεί η αθωότητά του. Οριακά έχω αρχίσει να αμφισβητώ το IQ. Είναι πολύ ευαίσθητος και δεν έχει δεύτερες σκέψεις. Στην πορεία θα δούμε και άλλα πράγματα.

Θα “ξυπνήσει” κάποια στιγμή. Έχει ενδιαφέρον γιατί οι ρόλοι έχουν πια κλιμάκωση. Τον Ιπποκράτη τον ακολούθησα από θαυμασμό. Είναι σαν πρότυπο για αυτόν αλλά σιγά σιγά θα καταλάβει πως και δεν πάει καλά.

Οι γονείς μου έχουν πεθάνει όταν ήμουν μικρός. Εγώ νομίζω πως ήταν ατύχημα αλλά θα μάθω πως κάηκαν σε μια φωτιά. Θα είναι σοκ», ανέφερε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.


Η θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί

«Έχω άγχος. Η παράσταση είναι διασκευή του Ζούλια. Έχει καταφέρει και έχει κάνει μια πολύ καλή διασκευή που βασίζεται περισσότερο στο βιβλίο και όχι τόσο στις ταινίες.

Έχει να κάνει με την αδυναμία του ανθρώπου να μπορεί να δεχτεί τον εαυτό του και να θέλει να το αλλάξει. Είναι διαχρονικό και τα θέματα που θίγει υπάρχουν και σήμερα.

Δεν έχει αποδεχτεί τη φύση και ενώ φαινομενικά τα είχε όλα, δεν τα έχει. Το ίδιο και ο Ρίπλεΐ.

Για εμένα είχε να κάνει πολύ με τους συνεργάτες. Αλλά σε αυτό το έργο μου άρεσε και πολύ ο χαρακτήρας», κατέληξε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyool5gib475)