Ο Γιώργος Νταλάρας μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό "Στο κόκκινο" προκειμένου να εξασφαλίσουν μία δήλωσή του, σχετικά με τα όσα είπε για τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους.

Νταλάρας: Κι εσείς μπορείτε να συνδικαλιστείτε κάπως, να πάρετε βαρέα κι ανθυγιεινά

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», παρουσιάστηκε απόσπασμα όπου ο Γιώργος Νταλάρας δήλωσε: «Δεν έχω κάτι να πω. Κι εσείς μπορείτε να συνδικαλιστείτε κάπως, να πάρετε βαρέα κι ανθυγιεινά, γιατί αυτό που κάνετε πραγματικά είναι δύσκολο».

Όταν ρωτήθηκε για τα όσα δήλωσε για τη δημοσιογραφία στην Ελλάδα, ο δημοφιλής τραγουδιστής απάντησε: «Δεν έχω να πω τίποτα απολύτως, να είστε όλοι καλά. Τώρα ανοίγετε εσείς την κουβέντα, ενώ σας είπα όχι, εσείς συνεχίζετε. Αυτό σημαίνει ή ότι δεν καταλαβαίνετε ή ότι κάτι άλλο θέλετε. Όλοι να καταλαβαίνουμε τι λέμε αλλιώς θα πάμε στο συμφέρον. Το συμφέρον δεν είναι καλό πράγμα, να το ξέρετε. Η τηλεόραση έκανε 37% και έχει πέσει στο 17%, δεν γίνεται. Πρέπει να το πάρετε είδηση, όλοι πρέπει να καλυτερεύσουμε. Κι ας πειράζονται οι ιδιοκτήτες σας και οι άλλοι».

Πάντως, ο Γιώργος Νταλάρας επιχείρησε να «μαζέψει» κάπτως τις προηγούμενες προσβλητικές δηλώσεις του εναντίον δημοσιογράφων: «Τη σέβομαι τη δουλειά σας και ποτέ δεν θα στρεφόμουν κατά ανθρώπων που δουλεύουν. Εγώ δουλεύω από 7 χρόνων παιδί κι ακόμη και τώρα, δεν έχω σταματήσει. Είναι άλλη η σκέψη μου και άλλος ο τρόπος της επαφής μου με τα πράγματα. Ο Γιώργος Νταλάρας δεν κλείνει τα αυτιά του σε κανέναν και τίποτα, κλείνει την πόρτα της ψυχής του στους συκοφάντες, τους ψεύτες και τους απατεώνες».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cypdcmxaa609)