Η κόντρα των παιδιών του Αντώνη Βαρδή με τη Φιλοθέη Μωβ έχει κλιμακωθεί, ύστερα από τις τελευταίες δηλώσεις των δύο πλευρών. Μάλιστα, τόσο ο Γιάννης όσο και η Καλλιστώ Βαρδή σκέφτονται πολύ σοβαρά να κινηθούν προς την ακύρωση του γάμου του πατέρα τους με τη Φιλοθέη Μωβ και γι’ αυτόν το λόγο συγκεντρώνουν και τα απαραίτητα έγγραφα.
Διαβάστε ακόμα: Αντώνης Βαρδής: Θέλουν να ακυρώσουν τον γάμο του με τη Φιλοθέη τα παιδιά του, Γιάννης και Καλλιστώ - Το παρασκήνιο της κόντρας


Γιάννης και Καλλιστώ Βαρδή: Συγκεντρώνουν τα απαραίτητα έγγραφα

«Το χαρτί του γάμου κινεί υποψίες, γιατί θέλει δύο υπογραφές από τον κάθε σύζυγο. Ο πατέρας μου δεν έχει βάλει δύο υπογραφές. Δεν μπορώ να ξέρω αν ισχύει ή όχι. Αυτό το ξέρουν γραφολόγοι και δικηγόροι. Θέλει αρκετό ψάξιμο» ανέφερε σε χθεσινές του δηλώσεις ο Γιάννης Βαρδής, ο οποίος, μιλώντας για το συγκεκριμένο θέμα πριν από λίγες μέρες, είχε πει ότι ο ίδιος δεν μπορεί να συμβάλει νομικά στην ακύρωση του γάμου, επειδή ήταν μάρτυρας.

Ωστόσο, δήλωσε ότι η αδελφή του μπορεί να κινήσει τις νομικές διαδικασίες. Απ’ ό,τι φαίνεται, τα δύο αδέλφια έχουν πάρει τις αποφάσεις τους και συγκεντρώνουν πλέον όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να τα προσκομίσουν σε δικηγόρο, που θα τους συμβουλεύσει για την περαιτέρω πορεία.

«Έχουμε αρχίσει και μαζεύουμε διάφορα στοιχεία, θα δούμε τι πιθανότητες έχουμε. Τα ιατρικά έγγραφα, πάντως, τα έχουμε όλα» ανέφερε ο Γιάννης Βαρδής.